[primary picture]

Balea kézkrém... plot twist

Láttál már fújós kézkrémet, ami állagra olyan, mint egy hajhab vagy éppen borotvakrém? Én most először, bár már a piacon van egy ideje...

A Balea is kijött egy ilyen termékkel. A boltban, ahol voltam, kétféle volt kapható, egy málnás és egy "cake pop" illatú. Pár barátnőmet segítségül hívtam a termék teszteléséhez.

A termék VEGÁN, Aloe Verát tartalmaz, bőrgyógyászatilag tesztelt. Végül a málna illatra esett a választásom, bár valószínűleg a másikat is kipróbálom a későbbiekben. Ígérete, hogy gyorsan felszívódik és bársonyos bőrérzetet hagy maga után. 400 forintot fizettem érte, amit nem árultam el a tesztelő lányoknak, hogy megtudjam, mit gondolnak, mennyibe is került.Toncsi barátnőm alapvetően a vegyes bőrtípusúak közé tartozik, de kezei télen mindig annyira kiszáradnak, hogy még véreznek is. 
- Mit szeretsz egy kézkrémben, mit vársz el tőle?
- Mindenképpen szívódjon fel azért gyorsan, hogy ne kelljen egy órán át mászkálni ragacsosan,viszont legyen jó zsíros, érezzem, hogy csinál is valamit. Lehetőleg tartalmazzon gyógynövényt, külön mondjuk az összetevők listáját nem szoktam nézni, csak kiptóbálom és ha nem reagál rá rosszul a bőröm, akkor használatba is veszem. Illatban az intenzív vanília és pirosgyümölcs aromákat keresem. A kiszerelés mérete számomra nem fontos annyira, hiszen főként otthon használom a termékeket.
Ahogy kipróbálta egy pár perc után ezt az értékelést adta:
Összességében tetszett, bár nem mindenhova jutott eloszlatásnál, gyorsnak kell lenni, mert nagyon hamar beszívódik.
Ápolás: 10/9
Illat: 10/10
Beszívódás gyorsasága: 10/10
Összesítve: 10/9
Mennyit tippelsz árának? 500.-
Használnád úja? Igen!

Heni barátnőmnek száraz bőre van, télen neki is gondjai vannak a kezével, hiszen a hideg idő neki sem barátja.
- Mit szeretsz egy kézkrémben, mit vársz el tőle?
-Szeretem, ha gyorsan beszívódik a bőrbe, főleg télen a kesztyűhordás miatt fontos, hisz rögtön krémezés után már fel is húzhatom. Azt is megnézem az utóbbi időben egyre gyakrabban, hogy egy termék vegán-e, bár nem mindig, kezdetleges ebben az átállásom. Kiemelném még a vitaminok fontosságát is, hiszen nem akarok kemikáliákat kenni a kezemre. Az illatban a visszafogott gyógynövényillatokra vadászom, engem azok tudnak leginkább megnyerni. Szeretem, ha a kiszerelése valaminek kompakt, hogy elférjen a táskámban, mert gyakran krémezem a kezemet.
Heni értékelése:
Összességében tetszik, érdekes ez, hogy a hab is ápol, határozottan egy kellemes csalódás volt, rögtön puhította a kezemet, bár kicsit ragacsos maradt egy ideig.
Ápolás: 10/9
Illat: 10/8
Beszívódás gyorsasága: 10/10
Összesítve: 10/9
Mennyit tippelsz árának? 700.-
Használnád úja? Igen!

Anikó barátnőmnek nagyon- nagyon száradnak a kezei elmondása szerint.
- Mi szeretsz egy krémben, mit vársz el tőle?
- Főként azt, hogy ne legyen zsíros, hamar száradjon és jó legyen az illata is, ebben a növényi aromákat keresem, főleg a levendulát, az nagy személyes kedvencem, illetve ne legyen túl intenzív sem, mert az irritáló tud lenni. Szeretem, ha egy termék kompakt, hiszen akkor bármelyik táskámba belefér, mert hordom magammal. Figyelem mindezeken túl az árát is egy krémnek természetesen és ha adott esetben egy nagyobb kiszerelés jobban megéri, akkor arra fog esni a választásom. Az összetevőket nem szoktam elolvasni, illetve az sem fontos számomra, hogy vegán-e egy termék, avagy sem.
Ani értékelése:
Az első reakcióm az volt, hogy meglepett a hab állaga, de nagyon tetszett az újdonság.
Ápolás: 10/8
Illat: 10/9
Beszívódás gyorsasága: 10/8
Összesítve: 10/8
Mennyit tippelsz árának? 600.-
Használnád úja? Igen!

Lili barátnőm bőre alapvetően a normál típusba tartozik, de télen az ő kezei is kiszáradnak.
- Mi szeretsz egy krémben, mit vársz el tőle?
- Elvárásom, hogy ne legyen drága, legyen jó az illata- régebben a nagyon édeseket kerestem, ma már inkább a visszafogottakat preferálom-, ne legyen zsíros, tehát ne tocsogjon a kezem miután bekentem, illetve szívódjon be gyorsan. Szeretem, ha kompakt a kézkrémem, hiszen hordozom, de az otthoni testápolóm lehet bármekkora kiszerelésű. A testvéremnek nagyon fontos, hogy egy termék vegán-e, nekem viszont nem.
Lili értékelése:
Intenzív nagyon az illata.
Ápolás: 10/9
Illat: 10/7
Beszívódás gyorsasága: 10/10
Összesítve: 10/8
Mennyit tippelsz árának? 800.-
Használnád úja? Igen!

Édesanyám bőre ugye már az öregedő kategóriába esik, folyamatosan kenegetnie kell a kezét egész év során. 
- Mit szeretsz egy krémben, mit vársz el tőle?
- A termék ára fontos, illetve az, hogy a tubusból minden cseppet ki tudjak nyerni, ne maradjon benne kibodáskor, nem szeretek pocsékolni. Tápláljon jól, mivel sokat mosogatok, takarítok, ez is nagyon fontos szempont. Ne kelljen sokszor felkenni, hanem elég legyen egy körben is. Szállításnál legyen kompakt, ne folyjon ki a dobozából, hogy tudjam hurcolni magammal. Ne legyen tele mindenféle adalékanyaggal, nem szeretném, ha allergiák jelentkeznének nálam. Szeretem, ha egy krémnek van illata, nem kell sok, de egy kevés azért legyen.
Értékelése: még sokáig éreztem az illatát, de nekem még egy kis táplálás kellett volna.
Ápolás: 10/8
Illat: 10/10
Beszívódás gyorsasága: 10/10
Összesítve: 10/9
Mennyit tippelsz árának? 600.-
Használnád úja? Igen!
Na és akkor lássuk az én értékelésem. A terméket 2 hete tesztelem. Normál bőrtípusú vagyok ugyan, de télen nekem is, mint minden barátnőmnek száradnak a kezeim. A tesztelési idő alatt megéltünk mínusz fokokat és plusz 10 közelit is. Amint láttam, hogy elkezd száradni a kezem, rögtön felkentem a krémet, ami bársonyossá tette a bőröm. Ha már hagytam elharapódzani a helyzetet, akkor két kör kellett belőle, hogy ugyanazt a hatást el tudjam érni, de akkor is segített. Az illatát egyszerűen imádom! A táskámba nyugodtan bele tudom dobni, nem folyik, nem nyomódik, elfér. Örülök, hogy természetes összetevője is van- Aloe Vera-. Eddig teljesen jól bírta a strapát, alig fogyott belőle, pedig a lányok utána többször is rájártak, sőt még barátom is kipróbálta és neki is tetszett- különösen az illata és hogy nem érezte sokáig a ragacsosságot-.

Ajánlanám a terméket?
Teljes mértékben. Mint azt láthatjátok, különböző emberekneknek, bőrtípusoknak, hasonló elvárásoknak megfelelt és szerették használni. Tegyetek egy próbát Ti is, nem fog csalódást okozni!

Teen Chic

 

 
Olvass tovább