[primary picture]

BARNÄNGEN – A svéd életsílus

Már nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy végre Veletek is megoszthassam itt a blogon a nagy öröm hírt, hogy innentől már Magyarországon is kapható lesz az általam már régóta kedvelt és használt Svéd szépségápolási márka!

A Svédországban már évtizedek óta autentikus bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában elérhető lesz. Gondolom már sokan tudjátok, hogy sokáig kint éltem Svédországban, illetve még most is gyakran járok látogatni szüleimet, így én már egészen kiskorom óta használom a Barnängen termékeit, mivel anyukám is mindig fontosnak tartotta, hogy bőrünket megfelelően ápoljuk és védjük. Ezért is szeretném kihangsúlyozni, hogy számomra a Barnängen-től érkező magyarországi nagyköveti felkérés sokkal többet jelentett, mint csak egy megkeresés, boldoggá tesz, hogy valami olyat képviselhetek, amit már egészen kiskorom óta szeretek és használok. 

Remélem Nektek is át tudom majd adni ezt az érzést, és így Ti is átélhetitek a termékekkel járó Lagom életérzést, ami számomra nagyon fontos a napjaim kiegyensúlyozottságához. Ez a szó, amivel tökéletesen le lehet írni, hogy pontosan mit képvisel a márka, illetve, hogy mit próbál átadni a termékek használatával. A Lagom egy összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal magában, ami - ahogy már említettem-  hozzájárul a mindennapjaimhoz, és segít a kiegyensúlyozott életmódom kialakításában.

Továbbá nagyon fontosnak tartom, hogy a termékek, amiket használok, azok valóban jótékony hatásúak legyenek! Ne csak külsőleg szépítsenek, az egészségemre ne legyenek káros hatással, ezért is hangsúlyoznám ki, hogy a Barnängen termékei mind természetes északi összetevőkből készülnek. A fürdéshez és testápoláshoz kínált termékek hatékony védelmet nyújtanakl, és intenzíven ápolják az összes bőrtípust.

Igazából hozzám mindegyik termék közel áll, ezért is nehéz egyetlen kedvencet kiemelnem. Sokszor az adott naptól, napszaktól és alkalomtól függ, hogy épp melyik tüsfürdőt, testápolót használom.Mostanra már Magyarországon is hozzájuthattok a Barnängen termékeihez a drogériákban, illetve bármikor fordulhattok hozzám a termékekkel kapcsolatos kérdéseitekkel!

Klaraszandi's

Olvass tovább