[primary picture]

L'Oreal Gold Obsession

Jeleztem Nektek, hogy januárban hozok még szuper rúzsokat és a következő adag az aranyló L'Oréal Color Riche Gold Obsession rúzsokról fog szólni.

Aranyló ragyogás

 

Instán már jeleztem Nektek, hogy januárban hozok még szuper rúzsokat és a következő adag az aranyló L'Oréal Color Riche Gold Obsession rúzsokról fog szólni, videókkal fűszerezve. 

Ha jól tudom már decemberben meg lehet találni a boltok polcain a nagy sikerű Color Riche rúzsok új változatát a gold Obsession kiadást és ha jól tudom (javítsatok ki ha tévedek) 4 árnyalatban kapható nálunk: Pink Gold, Rouge Gold, Rose Gold és Nude Gold. A rúzsok a Color Riche rúzsok megszokott tokjában, de extra arany "füsttel" dekorálva érkeztek a polcokra.  Nem vagyok oda kifejezetten a sok arany színért, motívumért a csomagolásokon, de ezt nagyon szépre és elegánsra sikerült megtervezni.

 

 

 

 

Pink Gold, Rose Gold, Rouge Gold, Nude Gold

A rúzsok nem csak külsejükben aránylóak, hanem az apró 24 karátos arany csillámoktól is. A Color Riche rúzsok sikere már 30 éve töretlen és ennek lehetne akár az ünnepe is a Gold Obsession kiadás, hiszen ikonikus árnyalatokat kaptunk arany köntösben, metálos, csillogó fénnyel és minden jó tulajdonságával a Color Riche rúzsoknak.  A rúzsok nagyon lágyak, krémesek, hidratálnak, köszönhetően az omega3 olajoknak és az E-vitaminnak. Mivel nagyon lágy rúzsokról beszélünk muszáj valamivel fixálni őket és akkor egész nap hálásan "viselkednek" és ragyogó, fényes ajkakat varázsolnak számunkra.

 

 

 

Tipp: gold nude look

Maybelline Color Tatoo 05 Eternal Gold
L'Oréal Color Riche Gold Obsession rúzs Nude Gold
L'Oréal True Match Highlight Rosé Glacé Golw
L'Oréal Volume Million Lashes Fatale

 

Szóval a Gold Obsession rúzsok elegánsak mind megjelenésükben, mind bevetésen és tökéletesen működnek visszafogott, csillogó vagy épp erőteljes alkalmi sminkekkel is. 

Forrás: @Annoment
http://annmoment.blogspot.de/2017/01/gold-obsession.html

 

Olvass tovább