[primary picture]

Maybelline 24K paletta

Most a Maybelline is bővíti a The Nudes paletták sorát egy igazán különleges darabbal.

The Nudes széria legújabb darabja, a Maybelline 24K paletta

Szeretem, ha egy márka elindít egy-egy szériát, ami időnként bővül egy vagy több új taggal. Azért szeretem, mert remélhetőleg midig jobb és jobb lesz az új családtag, van konkrét összehasonlítási alapod a korábbi verziókkal és az újdonság hatására mindig elő kell vennem az előző darabokat, így sose merülnek feledébe. Most a Maybelline is bővíti a The Nudes paletták sorát egy igazán különleges darabbal.

 

 

 

A Maybelline The Nudes paletták első tagja, a basic paletta (poszt róla ITT) három éve jelent meg a haza piac és szerintem nagy sikere volt, ami töretlen maradt a következő két palettával a The Blush Nudes és legutóbb a dögös The Rock Nudes gyönyörűséggel. Most, 2017 nyarán pedig robban a 24 K paletta, amit már szerintem szintén nagyon vártatok Ti is, nem csak én :)

 

 

 

 

Az új paletta a szokásos The Nudes csomagolást kapta, továbbra is van benne egy két végű ecset és 12 szín árnyalat, ami szerintem most kifejezetten az alkalmi sminkekhez dukál. Van benne három hasznos matt szín - alapozó világos szín, egy sötétbarna és egy fekete, találunk benne fémes fényű és aranylóan csillogó árnyalatokat is. A színek többsége erősen pigmentált és továbbra is meg van az enyhén krémes állaguk, ami igazán könnyeddé teszi a használatukat, főleg a több színt satírozunk össze.

 

 

 

 

Önmagában is csodálatosan szép az új paletta is, szerintem ismét sikerült egy picit fejleszteni a palettán. Nagyon szépen lehet vele dolgozni és ezzel az extra aranyló csillogással igazán kiemelkedő darabja lett a sminkes polcnak. Ajánlom mindenkinek, aki beszerezte az eddig palettákat, vagy annak, aki még nem, de szemezget velük.

 Körömlakkok fesztiválra

És ha még nem elég az aranyló csillámokból, nézzetek szét a körömlakk polcon is a Maybelline állványnál, mert a ColoRama lakkok között, most 3 fémes fényű és egy arany fényű lakkot is találtok, amivel a
fesztiválokon kitűnhettek a tömegből.

 

 

Forrás: @annmoment
http://annmoment.blogspot.de/2017/07/maybelline-24k-paletta.html  

 

 
Olvass tovább