[primary picture]

2018 | dm Kedvencek tavasz

SPOILER! Ez a bejegyzést csak az nézze meg aki már átvette a dobozát vagy érdekli mi volt a legutóbbi dm Kedvencekben.
Először is köszönöm szépen a dm-csapatának, hogy megleptek a dobozzal, hihetetlenül örültem neki. Sajnos évek óta nem sikerült a szerencsések közé kerülnöm, pedig a dm-nek vannak a legjobb meglepetés dobozai a magyar piacon. Muszáj előre lelőnöm a poént, de szerintem nagyon klassz lett az aktuális box.
 
Kezdjük az elején: a doboz külseje valami csodaszépre sikeredett! Eddig ez a legszebb doboz az összes kiadást beleértve. Nagyon-nagyon tetszik, biztosan megtartom. Szokásos módon, egy selyempapírban lapultak a kozmetikumok. 
Ami a tartalmat illeti, szerintem abszolút kihasználhatóak a termékek és hasznosak is. Ráadásul egy igen népszerű dekorkozmetikum is helyet kapott a dobozban, úgyhogy abszolút megérte a 3000 forintos árat a dm Kedvencek. 
Az alábbi képen láthatjátok a az összes terméket egyben, mindegyik teljes kiszerelésű:

Kétféle hajápolási termék lapult a dobozban, az egyik a 
Herbária híres Csalán samponja, a másik a Schwarzkopf egyik újdonsága, a Beology regeneráló balzsam. 
A Herbária sampont anyukám fogja megkapni, mert én nem szeretem ezt a márkát. Egyébként normál hajra ajánlott és 200 ml-es kiszerelésben kapható. 
A Beology balzsamra nagyon kíváncsi vagyok, hiszen nem tudok meglenni balzsam nélkül.  A kondicionáló algát tartalmaz, amely könnyen kezelhetővé teszi a hajat. 400ml-es kiszerelés volt a dobozban. 

A box tartalmazott még egy Dr. Organic Csigagél hidratáló arcpakolást is, amely 10 ml-es kiszerelésben érkezett. Nagyon szeretem ezt a pakolást, korábban már próbáltam. 
Dr. Konopka's arcápolóiról korábban írtam egy bejegyzést, úgyhogy nagyon örültem ennek a kézkrémnek. Homoktövis tartalmának köszönhetően regenerálja a bőrt és megvédi a kiszáradástól. 
Az X-epiltől egy szőrtelenítő krém érkezett. Lassan, de biztosan itt a rövidnadrágos idő, úgyhogy ennek is nagy használt veszem. 

Végül, de ne utolsó sorban, két sminkterméket is találtam a dobozban. Az egyik a MakeUp Revolution kontúrozó palettája, amely egy bronzert, egy highlightert és egy pirosítót tartalmaz.
A dm Kedvencek abszolút csúcspontja a Physicians Forumla butter bronzosítója light árnyalatban. Nagyon szerettem volna már kipróbálni ezt a bronzosítót, de sokallottam az árát, úgyhogy elnapoltam a vásárlását. Már nagyon várom, hogy mit tud és valószínűnek tartom, hogy megosztom vele kapcsolatban a tapasztalataimat Veletek is. 


Összességében szerintem ez egy szuper kiadás volt. A doboz csodálatos és szuper tároló lesz majd belőle, a termékek egytől-egyig kihasználhatóak számomra. Legjobban a Butter Bronzernek örültem és a Schwarzkopf regeneráló balzsamjának és a Dr. Konopka's kézkrémnekNektek, hogy tetszik a doboz tartalma? 
 
 

Olvass tovább