[primary picture]

5 TIPP A TÖKÉLETES NUDE LOOKHOZ #SCHWARZKOPF #CREATEYOURSTYLE

Szerencsés vagyok, ugyanis engem ért a megtiszteltetés, hogy részt vehetek a #Got2B legújabb termékcsaládjának, az #OhMyNude-nak a kampányában.

A fotózáson egy profi stáb mutatta meg nekem, hogyan érhetem el a tökéletes nude lookot, úgyhogy arra gondoltam, itt és most meg is osztom veletek ezeket a praktikákat.
1)   A tökéletes nude look nem igényel 100% nude kiegészítőket, ugyanis akkor túl monokróm lenne az összhatás. Halvány rózsaszín és barack árnyalatokkal igazán festői végeredményt érhetsz el ;)

2)    A nude look esszenciája a frizura. Egy igazán letisztult, de mégis nőies style-ra lesz szükségetek. Grace Kelly lenyűgöző hajkoronái például szuper inspirációként szolgálhatnak. Legyen az egy konty, vagy egy lófarok, ne felejtsd el – az ördög mindig a részletekben rejlik. A nude hair titka a selymesség, amelyet a got2b #OhMyNude Selymes Érintés kifésülést könnyítő sprayvel érhetsz el.3)      Maradjunk még a frizuránál pár mondat erejéig. Azt remélem mindenki tudja, hogy csak akkor ér a nude frizura, ha a hajtincsek precízen illeszkednek egymásra, és nem állnak égnek, mintha csak áramütés ért volna ; ) Erre is van egy tippem, méghozzá a az #OhMyNude Szelíd puhaság hajkisimító olajos spray. Tartsd 20-30 centire a fejedtől, és ívelten kezdd el fújni a hajad közepétől lefelé. Varázslat egy fújásra! 

4)      Ami a ruhaválasztást illeti, én mindenképpen egy szép, nude színű felsőt javasolnék, esetleg egy kis csipkével megbolondítva. Szintén óva intenék mindenkit a tetőtől-talpig nude outfittől – a kevesebb több! Válassz hozzá egy világoskék vagy fehér farmert, esetleg egy rakott szoknyát.5)      A pontot az i-re egy ügyesen megkomponált sminkkel teheted fel. A rúzs legyen egy diszkrét pasztell árnyalat, határozottan törekedjünk a visszafogott hatásra. A szemedet is csak lágyan fesd ki, amitől igazán bájos, kislányos végeredményt érhetsz el. A highlighter helyett most csak egy leheletnyi rózsaszínes árnyalatú pirosítót használj.

 

Voila, már készen is vagy a tökéletes nude look-kal! ;)
Olvass tovább