[primary picture]

A boldog lányok a legszebbek!

Mind tudjuk, hogy a boldogság mélyen belülről fakad, a Miss Sporty pompás új sminkje viszont egy fantasztikus kezdet hozzá!

Boldogok és szépek

A Boldogság nyilvánvalóan megszépít! Mindenki a boldog emberek társaságát preferálja.  Persze, tudjuk, hogy a boldogság mélyen belülről fakad, a Miss Sporty pompás új sminkje viszont egy fantasztikus kezdet hozzá! Végül is, ha imádnivalónak és boldognak látszol, jó eséllyel hamarosan úgy is fogod érezni. Szóval gyere, tedd a mai napot a BOLDOG új éned első napjává!


Studio Lash Happy Eyes Szempillaspirál


Ha meg kellene fogalmaznod, hogy néznek ki a “boldog szemek”, pontosan azt mesélnéd el, ahogy a tieid ki fognak nézni egy réteggel a szempilláidon ebből a csodás új szempillaspirálból. Már az első használattól a Happy Eyes Szempillaspirál mindent megtesz, hogy TÁGRA NYÍLT szemeket varázsoljon, hogy te jól érezd magad, szemeid pedig mosolyogjanak!
Először is, a gördülő kefét buli használni. Azonnal szuper-hosszú, rugalmas göndörséget kreál minden szempillán és a pillák csak emelkednek fel, fel, fel! Az összetétel gazdag pigmentjei kiemelik a szempillavonalat, így szemeid TÁGRA NYÍLTNAK, érdeklődőnek, pozitívnak és boldognak látszanak. Csak belepillantasz a tükörbe, és ugyanezt fogod érezni! Az összetétel sosem pereg, nincsenek csomók, csak lágy dússág – és nagyon sok szempilla!Boldog Tipp:
Hogy a Happy Eyes Szempillaspirált egészen a szempilláid tövéhez tudd tenni amikor használod, nézz lefelé egy kézitükörbe. Vadul hangzik, de működik!

Studio Lash Happy Brow Gel Szemöldök zselé

Az ápolt, formázott szemöldök a ragyogó arc  egyik legfontosabb pontja. Egy csodás szemöldök szinte mágikus arckifejező erejével teljesen meg tud változtatni, egyetlen egyszerű lépésben.  Tekinteted egyből megemelkedik, tele van élettel és boldogsággal!

Úgy érzed, a szemöldököd nem néz ki pont úgy, mint szeretnéd? A Studio Lash Happy Brow Gel Szemöldök zselé egyszerűvé teszi a briliáns szemöldök elkészítését. Csak egy lépésbe kerül megszelídíteni, irányítani és sötétíteni még a legrakoncátlanabb szemöldököt is! Kezdd a saját színed kiválasztásával: Happy Blondie szőke vagy Happy Brown barna. Használd a precíziós kefét, mellyel a lágy zselét gyengéden fésülheted végig a szemöldöködön, belülről kifelé haladva – ellenőrizd a tükörben, majd folytasd, míg annyi színt viszel fel, amennyivel már boldog vagy. A Studio Lash Happy Brow Gel Szemöldök zselével szemöldököd akár 10 órán át kontrollált és színezett marad.

Boldog Tipp:
Keféld szemöldöködet felfelé, mikor a Happy Brow Gel Szemöldök zselét használod. Ennek hatására tekinteted még nyitottabbá válik!


Forrás: @Rúzs és más
Fodor-Kassai Mónika 

Olvass tovább