[primary picture]

A legjobb illatú testápoló

Azt hiszem nyugodtan írhatom azt, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy már megszámlálhatatlanul sok testápolót próbáltam ki életem során (és még mennyit fogok)...

...voltak, amik beváltak, és akadtak olyanok, amiket nagyon megbántam, hogy megvettem. Egy szó, mint száz: megtalálni a bőrünknek legmegfelelőbb testápolót igazán nehéz.

Nekem alapvetően nagyon érzékeny, és kiszáradásra hajlamos a bőröm, ezért mindig olyan termékeket választok, melyek erre a két bőrtípusra ajánlottak. Persze az ajánlás az egy dolog, nem mindig válik ugyanis be az, amit a csomagoláson írnak. Hetekkel ezelőtt azonban (mivel vészesen fogyóban volt a Dove testápolóm), gondoltam beszerzek egy újat, ezúttal egy Baleásat. A dm sajátmárkás testápolói közül akadt már, ami nem felelt meg az elvárásaimnak, de több volt a pozitív, mint a negatív tapasztalat, így hát kiválasztottam ezt az ureásat.


Először maga a csomagolás fogott meg, ugyanis kifejezetten kedvelem ezeket a finom árnyalatokat. Aztán megnéztem a leírást, ami szerint 5% ureát tartalmaz, nagyon száraz, feszülő bőr mindennapos ápolására ajánlott. Na, mondom, ez pont az én bőrömre illik! Majd végül megszagoltam, és tudtam, hogy ennek velem kell jönnie. Ennél jobb illatú testápolóm még sosem volt! Nem is tudom, hogyan írhatnám le, hogy milyen az illata. Kellemes, nőies, friss, parfümös, de mégsem tolakodóan, hanem csak olyan lágyan. Nem tudom, hogy milyen illóanyagokat tartalmaz, de egy hasonló illatú parfümnek kifejezetten örülnék.

Nem meglepő hát, ha azt írom, hogy igazi élvezet vele a bőrápolás. Gyorsan beszívódik, ráadásul tényleg intenzíven ápolja a bőrömet, nem is kell naponta bekenekednem, elég heti háromszor is. (Ez nagy szó, ugyanis a Dove esetében is legalább két naponta kellett bekennem a bőrömet, ha nem akartam, hogy húzódjon a szárazságtól.) Sheavajat és E-vitamint is tartalmaz, így tényleg csak ajánlani tudom ezt a terméket!


Ivy Island © All Rights Reserved

 

 

Olvass tovább