[primary picture]

A Nagy Száraz Sampon Teszt - egy népszerű termékcsaládból

A száraz samponokkal általában hadilábon állok. Éppen ezért is kíváncsian próbáltam ki az oly sokat dicsért Batiste termékek egyikét, hátha ez lesz a kivétel.

Most, az állandó sapkahordás, illetve a korpásodás elleni samponom miatt gyorsabban zsírosodik a hajam, mint ahogy azt például a nyár folyamán tette. Éppen ezért, ha nem akarom túl gyakran mosni a hajam, akkor elkél némi segítség.

200 ml-et kapunk olyan 1300-1500 forintért, ami nem kevés pénz. De úgy voltam vele, hogy ha valóban használ, akkor megéri.

A Batiste száraz samponok többféle illatban érhetők el. Nagyon nem tudtam leellenőrizni, hogy melyik milyen, így hát a cseresznyés mellett döntöttem, gondolván, hogy az csak nem lehet rossz. Tévedtem. Borzasztóan erős az illata, cseresznyének nyoma sincs. Na jó, talán egy igazán halovány, gyümölcsös illat, amit azonban erősen elnyom az a tipikusan tömény hajlakk-szag. Ettől függetlenül azért többször is kipróbáltam már. Azt kell mondjam, hogy azonnali hatását tekintve eddig ez a legjobb termék, amit használtam. 3-4 fújás, és a hajam már egyáltalán nem látszik zsírosnak. Ettől függetlenül frissen mosottnak sem, de hát ezt nem is vártam el. A hajamat szerencsére nem szárítja, de a fejbőrömet egy picikét igen, így mindig vigyáznom kell, hogy minél távolabbról fújjam, és lehetőleg úgy, hogy kevés helyen érje a bőröm.

Ha reggel befújom vele a hajtöveimet, akkor délutánig kibírja, de utána újból visszaáll a használat előtti, zsíros kinézet. Egyszeri használattal tényleg csak egy napot lehet vele megmenteni, másnap vagy újból használni kell, vagy inkább aznap este érdemes kimosni mind a szennyeződéseket, mind pedig a száraz sampont a hajból. Szerintem újra fogom majd venni, ha ez elfogyott, mert egész jó kis termék, de az biztos, hogy egy másik illatot fogok választani. 10/7 pontot kap

Ivy Island ©, All Rights Reserved

Olvass tovább