Aktualitások

Nem könnyű lépést tartani a legújabb beauty trendekkel, eseményekkel, folyton követni a beszámolókat. Hogy ne vessz el az információk forgatagában, és mindig naprakész légy a szépségápolás terén, egybe gyűjtjük az aktualitásokat, amikről egy beauty rajongó sem szabad, hogy lemaradjon. Termékújdonságok, rendezvények, limitált termékek – első kézből!

NORIE Videó - Szeptemberi Kedvenceim

Tekintsétek meg Norie szeptemberi kedvenceit

NYÁRI ÚTÓSZEZON TAKÁCS NÓRIVAL

Elröppent ez a nyár, igaz? Csodás élményekben volt részem, nagyon sokat voltam a Balatonon pihenni és dolgozni is. Megannyi izgalmas helyszínt, embert, programot ismertem meg, remélem, hogy Nektek is hasznos volt ez a kis minisorozat! :)

Takács Nóra szeptemberi kedvencei

Nóri minden hónapban kiválasztja az aktuális kedvenc termékeit, amit a dm-ben szerez be. Olvasd el tapasztalatait!

Takács Nóra kedvencei - AUGUSZTUS

Nóri minden hónapban kiválasztja az aktuális kedvenc termékeit, amit a dm-ben szerez be! Augusztusban a kedvenc kézkrémjéről, reggelijéről, cipőtisztító kendőjéről, korrektorjáról és a számára bevált szárazsamponról írta le a tapasztalatait.

NORIE Videó - Balaton 5

Tekintsétek meg Norie balatoni videóját

Svájci precizitás a fogápolás területén

A szájhigénia fontosságát talán nem kell ecsetelnünk, hiszen kisgyermek korunk óta belénk nevelték a fogmosás jelentőségét.

NORIE Videó - Júliusi Kedvenceim

Tekintsétek meg Norie júliusi kedvenceit

NYÁRI SZEZON - BALATONI ESKÜVŐ (helyszín, trendek, dekor, smink

Mi kell egy tökéletes balaton parti esküvőhöz? Mennyire fontos a tökéletes smink megálmodása? Kövesd végig Nórival a szervezés, ötletelés legizgalmasabb lépéseit legújabb balatoni videójában!