Aktualitások

Nem könnyű lépést tartani a legújabb beauty trendekkel, eseményekkel, folyton követni a beszámolókat. Hogy ne vessz el az információk forgatagában, és mindig naprakész légy a szépségápolás terén, egybe gyűjtjük az aktualitásokat, amikről egy beauty rajongó sem szabad, hogy lemaradjon. Termékújdonságok, rendezvények, limitált termékek – első kézből!

NORIE Videó - Balaton 5

Tekintsétek meg Norie balatoni videóját

Svájci precizitás a fogápolás területén

A szájhigénia fontosságát talán nem kell ecsetelnünk, hiszen kisgyermek korunk óta belénk nevelték a fogmosás jelentőségét.

NORIE Videó - Júliusi Kedvenceim

Tekintsétek meg Norie júliusi kedvenceit

NYÁRI SZEZON - BALATONI ESKÜVŐ (helyszín, trendek, dekor, smink

Mi kell egy tökéletes balaton parti esküvőhöz? Mennyire fontos a tökéletes smink megálmodása? Kövesd végig Nórival a szervezés, ötletelés legizgalmasabb lépéseit legújabb balatoni videójában!

Takács Nóra kedvencei - JÚLIUS

Nóri minden hónapban kiválasztja az aktuális kedvenc termékeit, amit a dm-ben szerez be! Júliusban a nyári szépségápolás elengedhetetlen termékeit, és a napozás tökéletes kiegészítőit mutatja be Nektek!

A csodálatos levendula

Imádok kirándulni, és ezúttal a levendula fővárosába, Tihanyba látogattam el.

Így utazz kutyával a nyári szezonban!

Mi lehetne jobb időtöltés egy szép nyári napon, mint egy kutyás utazás? Ezért is készítettem Nektek egy kis összefoglalót arról, hogy mikre érdemes figyelnetek, miket érdemes magatokkal vinnetek.

A KOKTÉLOS POHÁR ÉS AZ Ő SHAKER-E

A férfi és a női parfümök kéz a kézben járnak, de mi van akkor, ha nem csak a nevük passzol egymáshoz?