[primary picture]

Balea adventi kalendárium - már Férfiaknak is!

Less be az ablakok mögé, és akár a két kalendárium közül az egyiket meg is nyerheted!

A dm-ben most már nem csak a Nőkre gondolnak adventi kalendárium tekintetében, hanem a Férfiakra is!
 

Javában tart már a karácsonyi készülődés, az ünnepek közeledtével pedig a megfelelő ajándék kiválasztása is középpontba kerül. Alexy Vivien legújabb videójában bemutatja a legextrémebb karácsonyi ajándékötleteket, amelyekre férje, Laci reagál. Ha kíváncsi vagy, hogy férjed/barátod hogyan fogadna egy-egy vicces meglepetést, akkor mindenképp nézd meg a videót!

A sok extrém ajándéktárgy mellett Vivi és Laci a Balea adventi kalendáriumát is bemutatja, amely garantáltan hasznos meglepetés tud lenni bárki számára. Idén a dm a férfiakra is gondolt, ezért kialakítottak egy olyan naptárat, amely tele van hasznosabbnál hasznosabb, férfiaknak ajánlott termékekkel. Ha te is kíváncsi vagy, hogy mégis milyen meglepetések lapulnak a kalendáriumokban, akkor mindenképp nézd meg a videót!


Ezeket a hasznos ajándékokat, a Balea férfi és női adventi kalendáriumát most együtt fogjuk kibontogatni. Ráadásként az egyik naptárat egy szuper nyereményjáték keretében meg is nyerhetitek, nézzétek végig a videót, és játszatok az értékes ajándékokért! 


 


Olvass tovább