[primary picture]

Balea aktív szenes arctisztítás

Azt ugye senkinek sem kell már mondanom, hogy valószínűleg én vagyok a legnagyobb micellás víz rajongó, számtalan márkát és változatot próbáltam már ebből az eredményes sminklemosóból.Amikor a DM polcán megláttam a Balea különleges verzióját, amely széntartalma miatt fekete színben pompázik, azonnal kíváncsi lettem, mit tudhat egy ilyen extrém drogériás készítmény.


Balea nemrég előrukkolt egy aktív szénre épülő arctisztító termékcsaláddal, őszintén szólva én először a lemosható pakolást szerettem volna megvenni, de az INCI-t átnézve számomra nem volt elég tiszta, így átfordultam a micellás lemosó felé, amelyre viszont bátran mondhatom, hogy szép összetevőlistával rendelkezik, így őt hoztam haza magammal.

Nekem kifejezetten tetszik, hogy abszolút nem szokványos csomagolást kapott, érdekes, de mutatós a fekete-lila henger egy micellás víz esetében, amelyből egy pici kis köralakú nyíláson át tudjuk kicsepegtetni a fekete folyadékot, így nagyon könnyű az adagolása, nehéz elnagyolni a mennyiséget.Az állaga szintén nagyon különleges, pontosan a micellás víz és a géles lemosó között áll. Bár a képen is látható, hogy van egyfajta zselés fénye, vagyis egy leheletnyivel sűrűbb, mint pl. a sima víz, azért vigyáznom kellett a képek készítésénél, hogy ne folyassak össze mindent a vattapamacsról lemászó folyadékkal, azaz jóval hígabb, mint egy gél állagú arctisztító.Micellás vízként használva vattával vittem fel néhány cseppet az arcomra, amely a bőrön egyébként már nem fekete, itt bukkan elő leginkább a micellás víz énje, láthatatlanná válik az arcon. Az alapozót szépen, könnyedén levitte, a vízálló szemsminkkel, valamint  a rúzzsal viszont már nehezebb dolga volt, többször is erősebben át kellett dörzsölnöm ezeket  a területeket, amíg megfelelőnek nem nyilvánítottam az eredményt.Arclemosóként használva viszont kifjezetten jól működött, egy hagyományos micellás víz után problémás bőrre kimondottan jó kis tisztító: gél állaga miatt kíméletes, de eltávolít minden szennyeződésmaradványt és bár a fekete szenet tartalmazó, erősebben tisztító kozmetikumokra általában igaz, hogy szárítják a bőrt, a Balea termékénél ez a veszély egyáltalán nem áll fent (igaz, ennek az is lehet az oka, hogy az aktív szén csak az INCI vége felé található meg benne).

Akárhogy is, ha szeretitek a hasonló készítményeket és még kerestek egy eredményesen, de gyengéden dolgozó arctisztítót, próbáljátok ki a Balea fekete újdonságát, nagyon kedvező, kb. 600-800 Ft-os áron.
A terméket már nem csak az üzletekben, hanem a DM új webáruházában is meg tudod vásárolni sok egyéb árucikk mellett ITT:

 https://www.dm.hu/balea-arctisztito-viz-aktiv-szennel-p4010355415035.htmlOlvass tovább