[primary picture]

Balea Intensiv Pflege hajmaszk – vélemény

Korábban ugyan azt írtam, hogy a hajmaszkokat nem igazán kedvelem, mert nem vagyok egy türelmes fajta, ennek ellenére pár héttel ezelőtt mégis beszereztem egyet, mivel az Intensiv Pflege samponhoz nem kaptam meg a balzsamot.

Utólag rájöttem, hogy ezzel nagy szerencsém volt, de nem szaladnék ennyire előre. :)A csomagolás a megszokott, igen vonzó Balea stílus, azonban most nem flakonról, hanem egy kis tégelyről van szó, melyben a 200 ml-nyi termék található. Szerencsére védőfóliával ellátott, így nem kenődik össze-vissza. Adagolása sokak szerint viszont éppen a tégelyes kialakítás miatt nehezebb, szerintem azonban egyáltalán nem jelent problémát. Három ujjal teljesen korrekt módon ki lehet kanalazni belőle annyi mennyiséget, ami elegendő egy hajmosás utáni ápolásra.Mint ahogy az a címkén is látszik, ez a termékcsalád az igénybevett, károsodott hajra lett kialakítva. Nekem szerencsére nem károsodott a sok évnyi festés után, bár töredezni sajnos töredezik. Ezen ugyan nem hinném, hogy bármiféle kence segítene (mert a már meglévő kettévált szálakat nincs az a technika, ami újból összeillesztené)… Na, de itt most nem is ez a fontos. A termék illata valami mesés! Persze azok számára, akik hozzám hasonlóan szeretik az édeskék, már-már süteményszerű illatokat. Ez a termék ugyanis a mandulaolajon kívül vanília kivonatot is tartalmaz, aminek köszönhetően vaníliás piskóta illatot áraszt.

Az állaga egy picit sűrűbb, mint a Baleás balzsamoké, de nem sokkal , így könnyedén eloszlatható a nedves hajon. Őszintén megmondom, én nem törölközőszáraz hajon használom (mint ahogy azt ajánlják a címkén), hanem miután kiöblítettem a hajamból a sampont, és kifacsartam a kezeimmel belőle a vizet, utána viszem fel, majd hagyom hatni 2-3 percig, akárcsak egy balzsamot. Az eredmény azonban így is valami eszméletlen!
Alapvetően borzasztóan nehéz mosás után kifésülni a hajamat, mert sűrű, ráadásul vastag szálú is, eddig egyedül az ELSEVE expressz balzsamja segített ezen az állapoton, de ez a maszk… ez olyan könnyen kifésülhetővé varázsolja mosás után a hajamat, hogy szinte öröm nézni. Úgy siklik a fésű, mint kés a vajon. Nem tudom pontosan, hogy melyik összetevőjének köszönhető ez a csodás hatás, de a lényeg, hogy működik! Száradás után pedig pihe-puha a hajam, és nagyon szép a fénye is (bár utóbbi lehet, hogy még a C-vitaminos kezelés eredménye). Úgyhogy, ha egy jó hajápolót keresel, megfizethető áron, akkor ezt mindenképp próbáld ki! Számomra 10/10 pont!

Ivy Island ©, All Rights Reserved


 

Olvass tovább