[primary picture]

Balea maszkokat teszteltem

Bár a kedvenceim a fátyolmaszkok, úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát a dm Balea lehúzható és hagyományos maszkokkal is.Ezek a maszkok 199Ft-ba kerülnek és két alkalomra elegendőek, tehát 100Ft-ért ápolhatom és táplálhatom az arcbőrömet.

Négy maszkot tettem a kosaramba, mind kombinált és zsíros, problémás bőrre való. A nyár végére teljesen megbolondult a bőröm, az addig viszonylag vállalható arcomon pattanások jelentek meg. Bár belülről is kellene megoldást találnom, gyanítom, hogy a crohn okozza ezt újra, a gyulladással együtt jönnek a bőrtünetek is.

Tehát a négy maszk, amiket kipróbáltam:

Balea Time to glamour peel-off mask

Csillogó lehúzható maszk tengeri alga kivonattal, mélytisztító hatással. Vegán termék.

Alig vártam, hogy kipróbáljam, annyira kíváncsi voltam a csillogására. Ez egy metálos kékes színű csillámos lehúzhetó maszk. Nagyon szép a színe, az illata elég erőteljes, bár engem nem zavart, de ha érzékenyebb vagy az erős illatokra, akkor nem biztos, hogy szeretni fogod. Kicsit lehetne több a csomagolásban, ez a mennyiség az én arcomra majdnem kevés volt, de ez lehet a texturája miatt is, mert nem tudtam olyan szépen eldolgozni, mint egy lemosható maszkot. Nagyjából fél óra alatt száradt meg úgy, hogy le tudjam húzni. Nehéz volt lehúzni, óvatosan kellett vele bánni, mert nagyon erősen húzta a bőrömet is. Az eredmény semleges, mattabb lett a bőröm utána, de semmi extra.


Balea Hautrein pattanás elleni melegítő arcmaszk problémás bőrre

A mélytisztító és melegítő hatású „Hautrein” pattanás elleni melegítő arcmaszk letisztultabb és mattabbnak tűnő bőrfelszínt eredményez. A szalicilsavat és cinket tartalmazó maszk felvitel közben fejti ki melegítő hatását. Tisztító formulája azonnal eltávolítja a pórusokból a faggyút, és küzd a pattanások ellen. Felszívja a felesleges bőrzsírt, mattítja a bőrt, anélkül, hogy kiszárítaná azt. A pórusok kitisztulnak – a tiszta és szép arcbőrért.

Az állaga kiváló, nagyon sok maszk van a csomagban, bőven elég, sőt! Már felvitel közben éreztem a melegítő hatást, nagyon különleges érzés volt, minden percét imádtam. 3 perc után kell lemosni, könnyen lejött és matt, egységes arcbőrt eredményezett. Nem szárított és kicsit halványodtak a pattanások is. Több használat után biztosan eredményesebb, ezért újra fogom venni és rendszeresen fogom használni.


Balea lehúzható arcmaszk Hammelisszel

Mélytisztító hatás: hatékonyan tisztítja bőrt. A sárga barack kivonatot tartalmazó balea radirozó arcmaszk a már száraz maszk lehúzásakor kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket és a faggyú maradványokat és selymesen puhává varázsolja az arcbőrt. A Panthenol megnyugtatja a bőrt és elősegíti a regenerálódását. A Hamamelis a sárga barack kivonat és a méhpempő Frissítő nedvességgel látja el a bőrt és megóvja kiszáradástól.

10-15 percig kell hatni hagyni, nekem ez az idő kevés volt a száradásához, így kb. 25 percig hagytam fent, hogy megszáradjon és le tudjam húzni. Az elején nagyon erőteljes az illata, de ahogy szárad, úgy halványodik az illata is. Száradás után nagyon könnyen le tudtam húzni, nem húzta a bőrömet, mint a csillámos maszk. Egy kicsit szárította a bőrömet, de ezen segített egy hidratáló krém. Tisztának éreztem utána a bőrömet, szerintem egész jó maszk.


Balea 3-perces pórusfinomító arcmaszk matcsával, kaolinnal és lime kivonattal

3-perces pórusfinomító arctisztító maszk matcsával, kaolinnal és lime-kivonattal. Gyengéden és kíméletesen távolítja el a felesleges faggyút, szennyeződést és az elhalt hámsejteket a bőrről. Jojoba és napraforgó olaj tartalma révén selymesen puha, ápolt bőrérzetet nyújt.

Nagyon tetszett az állaga, könnyen el tudtam dolgozni az arcomon. Az illata is nagyon különleges, nekem nagyon tetszik. 3-perces maszk, nem egy vasárnapi relax délutánra való, de egy zsúfolt hétköznapon pont belefér még az esti rutinba. Látványosan összehúzta a pórusaimat és mattította, de nem szárította ki a bőrömet.

Összességében mind a négy maszkot ajánlom, de a négyből kettő az, amit biztos, hogy újra fogok venni, mert szerintem sokkal jobb, mint a többi. A melegítő arcmaszk és a pórusfinomító 3-perces maszk abszolút kedvencek lettek. Mindkét maszk hatóideje 3 perc, úgyhogy ha nincs sok időd, akkor ezek a te maszkjaid, 3 perc után már moshatod is le.


VaniliaPink

Javasolt termékek
Olvass tovább