[primary picture]

Balea Ocean Girl ajándékcsomag

Amikor megláttam, hogy ez a termékcsalád létezik, már akkor tudtam, hogy ez nekem kell és nem tudom megvárni, míg esetleg valaki megveszi nekem ajándékba.


Rossz vagyok, tudom, de olyan szép ez a sellős csomagolás, és pont kifogytam egy-két dologból, így hazajött velem. Az Ocean Girl csomag tartalmaz egy kézápoló habot, egy parfümzselét és egy ajakápolót. A háromból kettőre tényleg szükségem volt, télen extrán sok kézkrémet használok, na de akkor lássuk is, milyen az első benyomásom és mik a tapasztalataim! Tényleg megéri beruházni rá, és szuper ajándék válhat belőle?


Még sosem használtam korábban kézápoló habot, de jókat hallottam róluk. Az első tapasztalatom ezzel, hogy nagyon gyorsan beszívódik, ami egy plusz pont, nincsen ragacsos érzet, úgyhogy ez kiváló lesz a munkahelyemen. Egy-két nap tesztelgetés után írhatom, hogy hidratáltan tartja a kezemet, nem kell állandóan újra használnom, viszont, ami negatívum, hogy nem hidratál annyira mélyen. Télen nekem extrán száraz, néhol sebes a bőröm és ezeken a részeken igazából nem tud segíteni. Legalábbis ebben a pár napban nem, de lehet hosszútávon megoldja ezt a problémát is. Arra leszek még kíváncsi, hogy milyen hamar fog elfogyni, mert ez a hab állag annyira légies, hogy nem hiszem, hogy túl sok termék lenne a flakonban.

 
Ezzel az ajakápolóval határozottan meg vagyok elégedve, s nemcsak azért, mert cukorka illata van! Gondolom nem meglepő, hogy nekem a szám is túlságosan ki szokott száradni, de ez a termék eddig lépést tart ezzel a kellemetlenséggel, és ehhez nem kell folyamatosan újra felkennem sem. Talán ez annak is köszönhető, hogy elég zsíros a textúrája, így érezhetően ápolja az ajkaimat. A szép csomagolással ellentétben, ez nem egy színezett ajakápoló, úgyhogy tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.


Ez az egyetlen termék, amivel kicsit szkeptikus voltam. Mikor kibontottam meglepődtem, hogy ez tényleg egy zselé és ráadásul csodaszép színe van! Ilyet sem használtam még soha, úgyhogy első körben a csuklómra kentem fel belőle egy keveset és pár órán keresztül érezni is lehetett az illatát. Apró csillámok találhatóak benne, amik sajnos a bőrömön már nem látszanak, viszont a pár napos tesztelés végére egészen megkedveltem ezt a kis tégelyt, biztosan örömmel fogom használni. Nagyon frissítő érzés átdörzsölni vele a bőrömet, nyugtatólag hat rám.

Ennek a termékcsaládnak az illata elsőre nekem a tengert, a frissességet juttatta eszembe, tehát nem édeskés, nem fűszeres, inkább citrusos, légies a termékek illata, abszolút nem zavaró. Szerintem ez egy nagyon szuper ajándék lehet barátnőnek, vagy testvérnek, hiszen talán a zselét leszámítva tényleg hasznos termékek lapulnak a dobozban. A csomagolása fantasztikus, a Balea ilyen téren mindig kitesz magáért és nem utolsó sorban ez egy cruelty free márka, így akiről tudjátok, hogy ez neki számít, akkor ennek biztos nagyon fog örülni!:)

Az ára: 1.499 Ft

Sellőlány

Olvass tovább