[primary picture]

Balea sárgabarackmag olajos, krémes arcradír – vélemény

Mivel az előző arcradírom elfogyott, és 100%-osan nem is voltam vele megelégedve, ezért egy új termék után nézelődtem, természetesen a dm-ben.

A polc előtt újból időztem egy keveset, mivel vacilláltam, hogy ezt a Baleásat, vagy a diós Himalaya Herbals terméket vegyem-e meg. Végül a Baleás nyert két dolog miatt: egyrészt az ára kedvezőbb volt, másrészt pedig a sárgabarackmag olajról már tudtam, hogy nem vagyok rá érzékeny, viszont annak ellenére, hogy a diós süteményeket kedvelem, az arcomon még nem alkalmaztam olyan terméket, ami ezt tartalmazná. Nem akartam kockáztatni, pláne nem úgy, hogy árban is drágább lett volna.A kiszerelés maga nagyon jó, igazán kézre áll, és könnyű az adagolása is. 75 ml-t kapunk olyan 500-600 forintért (boltfüggő a pontos ár). Ez elsőre nekem picit soknak tűnt, mivel eddig csak olyan arcradírt használtam, ami egyben arclemosó és maszk is volt, bár őszintén sose használtam ezekre a célokra, csak radírozásra. Ezek a termékek általában olyan 150-200 ml-esek szoktak lenni, hasonló árkategóriában, viszont sokkal nagyobbak a szemcséik, és ezért én sosem voltam velük teljes mértékben megelégedve. Ez a Baleás termék viszont csak és kizárólag arcradír, aminek köszönhetően a radírozó szemcséi aprók, és elég sok van belőlük.

A krém tényleg kellemesen krémes, elég belőle kevés is, hiszen könnyedén eloszlatható, és mint ahogy említettem is, nagyon sok ici-pici szemcsével van ellátva. Erről több negatív kritikát is olvastam Krémmánián; arra hivatkoztak, hogy túl durva a bőrüknek, de mivel nekem eddig pont a nagyobb szemcsék nem használtak, így nem volt kérdés, hogy bátran kipróbáljam. Az illatán tényleg érezni a sárgabarackot, de felvitelkor és radírozáskor kissé olyan a bukéja, mint annak a baracknak, ami már elkezdett erjedni… Lemosás után viszont friss és üde, barackos illat marad az ember arcán (buké nélkül). A szemcsék nagyon szépen dolgoznak. Tényleg picit erősebbek, mint a 3 in 1 termékek esetében, de éppen ezért sokkal hatásosabbak, legalábbis az én véleményem szerint. Picit piros utána a bőr, de ez természetes radírozást követően, ráadásul 1-2 perc után szépen elmúlik.

Mivel én általában hetente egyszer szoktam leradírozni az arcbőrömet, ezért már háromszor használtam, és azt kell mondanom, hogy nekem eléggé bevált. A sárgabarackmag olaj, a lávakő radírozó szemcséi és az ezüst-hatóanyag-komplexum mind-mind jótékony hatással vannak a bőrömre. Az illata hagy némi kivetnivalót maga után, de tényleg csak radírozás közben, utána már nincs rá panasz. 10/8 pontot kap!

Ivy 
Olvass tovább