[primary picture]

Vasárnapi lazítás

Kitaláltam, hogy összeszedem azokat a cuccokat, amiket az utóbbi pár hónapban vásároltam/vagy kipróbálásra ajándékba kaptam és készítek róla egy videót!

A tusfürdő, a testápoló és az arcmaszk azonos külsőt kapott, vidám színek, aranyos minta, a formák pedig a szokásosak... üdítő, szép, tökéletes. :)

 

A tusfürdő, a testápoló és az arcmaszk azonos külsőt kapott, vidám színek, aranyos minta, a formák pedig a szokásosak... üdítő, szép, tökéletes. :) Más tusfürdőkkel váltogatom, hogy ne unjam meg az illatát, de ha valami könnyedhez, vidámhoz van kedvem, szuper.  :) A gyümölcsös jelleg a testápolónál is megmarad, azonban itt kiegészül némi édeskésebb alappal, amitől az édes oldal jobban előtérbe kerül, mint a citrusos. A tusfürdő illatát szépen felerősíti, egymás után használva őket két-három órán át érezhető az illat.A tusfürdő illata a legintenzívebb, gyümölcsös, de nem egy konkrét gyümölcs illata, talán leginkább tutti-frutti, néha kissé édes, néha citrusos. Használat közben egyértelműen érezhető, a bőrömön viszont önmagában nem marad meg. Áttetsző, enyhén rózsaszínes, sűrűbb géles állaga van, kellően habzik, nem táplál, de nem is szárít, teljesen rendben van. Más tusfürdőkkel váltogatom, hogy ne unjam meg az illatát, de ha valami könnyedhez, vidámhoz van kedvem, szuper.  :)A gyümölcsös jelleg a testápolónál is megmarad, azonban itt kiegészül némi édeskésebb alappal, amitől az édes oldal jobban előtérbe kerül, mint a citrusos. A tusfürdő illatát szépen felerősíti, egymás után használva őket két-három órán át érezhető az illat. A könnyed, lágy állagának köszönhetően pillanatok alatt eloszlatható, és hamar fel is szívódik. Az extra száraz bőr problémáit egycsapásra nem oldja meg, de szinten tartásra és enyhe szárazságra tökéletes.


A fátyolmaszk a legnagyobb kedvencem, tudásában nagyon hasonlít a Balea Aqua maszkjához, mert a vízhiányon ez is azonnal segít, azonban úgy érzem, ezen felül is táplál, és az enyhe illat sem utolsó szempont, mert azzal válik teljessé a relaxálás. Egyet kaptam, azt elhasználtam, de már többet is vettem helyette. Én most lezuhanyzom, bekenem magam testápolóval, felteszek egy maszkot, és ma már csak a kedvenc műsoromat nézem meg, esetleg játszom kicsit egy számítógépes játékkal, semmi, semmi munka. Néha kell lazítani is. :)


Forrás: Arabella

 

Olvass tovább