[primary picture]

dm Balea mini haul

Szuper nyári újdonságokat találtam a DM-ben a minap. Annyira szeretem a Balea termékeit, a tökéletes minőségük mellett a csomagolásuk is annyira szuper, hogy nehéz üres kézzel kijönni az üzletből.

Találtam egy száraz sampont, aminek annyira megfogott a csomagolása, hogy annak ellenére vettem meg, hogy volt már egy rossz tapasztalatom egy másik márka száraz samponjával.
Nem is használtam eddig száraz sampont, mert azt gondoltam, hogy mind olyan, mint amit próbáltam, de ez a Balea nem volt drága és úgy gondoltam, hogy egy próbát mindenképp megér. És milyen jól tettem, hogy megvettem! Az illata valami csodás, nem túl erős, nem fullasztó, de még órák múlva is jó illatú a hajam tőle. Attól féltem a legjobban, hogy fehér lesz tőle a hajam és a használata után moshatom is ki. Meglepődtem, de nem lett fehér a hajam, viszont tényleg frissebb lett és dúsabb is. Plusz pont, hogy vegán termék.

Hazajött velem egy rózsa illatú frissítő testpermet is. Miután az Avon testperemetei nem váltak be, szerettem volna egy olyat találni, aminek tartós az illata. A boltban csak ez a rózsa illatú volt, nem is gondolkodtam sokat, megvettem. Aztán itthon ért a meglepetés, amikor kipróbáltam. Elsőre annyira furcsa, öreges, régi rózsa illata volt, hogy bántam is egy kicsit, hogy nem próbáltam ki mielőtt megvettem. Aztán, mivel az illata pár másodperc után enyhült és egész kellemes lett, már örültem, hogy végre találtam egy olyan testpermetet, ami frissít és az illata is tartós. Hűtőben tartva még frissítőbb a hatása.
Még mindig nem találtam jobb fátyolmaszkot a Balea maszkjainál, ezért kettőt is kipróbáltam, egy agyagos fátyolmaszkot zöldtea kivonattal és egy vital maszkot ami érett bőrre való.
Az agyagos maszk lett az új kedvencem. Két részből áll a maszk, ami számomra újdonság, de sokkal praktikusabb mint a hagyományos maszkok, mert így biztos, hogy tökéletesen illeszkedik minden arcformára. Kellemes érzés volt viselni, nagyjából 20 percig hagytam az arcomon és utána tökéletesen matt, egységes lett az arcom. Újravevős maszk.

A másik arcmaszk bár érett bőrre való, úgy gondoltam, hogy segít majd az apróbb ráncaimon. Argán olajjal, hialuronsavval és B5 vitaminnal  hidratál és csökkenti a ráncok mélységét. Ezt a maszkot is nagyjából 20 percig hagytam az arcomon, mert annyira bőségesen át van itatva krémmel, hogy 10 perc kevés lett volna ahhoz, hogy beszívja a bőröm. A 20 perc elteltével is maradt bőven krém a maszkon és az arcomon, de könnyen be tudtam masszírozni. Ez a maszk is 5 pontos, ár-érték arányban nem hiszem, hogy van jobb a piacon.

Vaniliapink
Olvass tovább