[primary picture]

dm Beauty Workshop - Night Edition

Néhány nappal ezelőtt, október 9.-én ismét részt vehettem a dm bloggereknek szervezett rendezvényén, a Beauty Workshopon, a Brody Studiosban. 

Az est főszereplője a dm új 183 days by trend IT UP, saját márkás termékcsaládja volt. Megnézhettük és kipróbálhattuk továbbá az essence, a Physician Formula, a Rimmel, a Love Beauty & Planet, a Biobaza, L'Oréal, a Garnier, a  Durex, a Neutrogena és a Yogi Tea újdonságait.

Nekem kicsit ugyan rohanós volt az esemény, nem is tudtam végig ott maradni, mert délután utaztam Budapestre és este már vissza Pécsre, de nagyszerű élmény volt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásul kaptunk egy hatalmas 'goodie bag'-et, ami a rendezvény folyamán meg is telt mesés ajándékokkal, úgyhogy bőven lesz mit tesztelni.


 

Először is a dm lepett meg saját márkás Alverde, Colornique, Langhaar Mädchen, LVLY, trend IT UP, s.he és 183 days by trend IT UP újdonságaival.

 


Az essence is kedveskedett egy smink csomaggal.

 

A Physicians Formula standjánál névre szóló, gravírozott kupakú alapozókat készítettek nekünk. Egyébként nagyon szeretem a márka mesés csomagolásait, mint amilyen ez a masnis, púder és rosegold üvegcse is.

 A Love Beauty & Planet egy viszonylag friss szépségápolási márka a magyar piacon, ami gyönyörű dizájnjával és természetes összetevőivel rögtön kíváncsivá tett. Az ő workshopjukon Boglarka Gleichauf, a The Fanatic Calligrapher kalligráfusa készített nekünk egyedi táskákat, ami egy utazóméretű sampont és egy balzsamot rejtett. 

 

 

A Biobazatól egy rózsás tusfürdőt kaptunk.

 
 

Még júliusban vettem meg a Garnier Hair Food papayás változatát, ami hajbalzsamként vált be, és abból is a legjobb, amit eddig használtam. Így örültem, hogy most a makadámdiósat is kipróbálhatom.

 

 

Kaptunk egyet Iszak Eszti és a Maybelline által közösen tervezett táskából, amit többféleképpen lehetett dekorálni a helyszínen. Mivel nekem sajnos sietnem kellett, csak egy-egy pompomot kötöttem a zsinór két végére.

 
 

A Durex is meglepett új termékeivel, amiknek célja felhívni a védekezés fontosságát a fiatalabb korosztály körében is.

 
 

A Neutrogena ajándéka egy arclemosó és egy arckrém volt az új Hydro Boost termékcsaládból.

 
 

Végül teákat és egy bögrét kaptunk a Yogi Teától.

 

 

Köszönöm a meghívást a dm-nek!

#szepsegsztorik

 


 

Olvass tovább