[primary picture]

dm ékszertartó

Bizonyára a többségetek tudja, hogy csütörtöktől lehet (lehetett) 75 hűségpont ellenében újból ingyenes terméket hazavinni a dm-ből. Most azonban nem egy sminkes ajándékcsomagról volt szó, hanem egy édes kis utazós ékszertartóról.

Nem rohantam csütörtökön rögtön érte, mert nem értem rá, és különben is úgy voltam, hogy nem feltétlenül van szükségem rá. Na, de szombaton végül is csak besétáltam a dm-be, és nem fogjátok elhinni, de egyetlen egy darab még volt a polcon. Egyetlen egy. Na, mondom: ez rám várt. Így aztán be is került a kis kosaramba, majd egészen hazáig jött velem.
Nem bántam meg, hogy felhasználtam rá a pontjaim közel felét, mert hihetetlenül aranyos, ráadásul majdnem az összes gyűrűm belefért (kivéve persze a nagyobbakat). Ahogy az a képen is látszik, egy púderrózsaszín tartótól van szó, mely kívül műbőr borítást kapott, belül pedig egy pihe-puha, bézs anyaggal van bevonva.
Tükör is van benne, és mögötte még egy két soros fülbevaló tartó, melyet én a choker típusú nyakláncaimhoz fogok használni, utazáskor. (A füleim ugyanis nincsenek kilyukasztva, és különben is a nyakláncok tökéletesen elférnek benne!) Most egyelőre a sminkes asztalomon foglal helyet, a gyűrűim tárolójaként, de a jövőben biztos sok hasznát fogom venni ezen kívül is!


Ivy Island ©, All Rights Reserved

Olvass tovább