[primary picture]

dm Saját Márkás Termékek Tesztje - Balea, Trend it up

A mai bejegyzésben egy arcápolót, egy sminkterméket és egy hajápolót véleményezek a dm kínálatából!

Bár kevés szó esik róluk a blogon, egyáltalán nem vagyok a drogériák saját márkás termékei ellen, sőt, mindennapos használatra tusfürdőt és szappant szerintem ebből a választékból érdemes venni, mert olcsó, de egészen jó kozmetikumokról beszélünk, legtöbbször nagyon finom illattal.Kezdjük is a kedvenc bőrápolási terméktípusommal, egy arcmaszkkal. Egészen pontosan ez egy fátyolmaszk, görögdinnye illattal, amit minden bőrtípusra ajánlanak és frissítő hatást ígér. A Balea az utóbbi időben elég sok fátyolmaszkkal rukkol elő, amelyek rendre jó véleményeket szoktak bezsebelni a neten, így a Glamour-napok alatt szerettem volna venni belőlük párat, de nálunk sajnos csak ezt az egyfélét találtam, így őt hoztam el, ha jól emlékszem, 300 Ft-ért.

A szövet anyaga elég vastag, ennek nagyon megörültem, annak viszont kevésbé, hogy érezhetően kevésbé volt átitatva szérummal, mint a fátyolmaszkok nagy többsége, már a kibontáskor tudtam, hogy ez tényleg egy egyszerhasználatos darab lesz. A kevés folyadék ellenére durván erős, édes dinnye illat áradt belőle, felhelyezve pedig kiderült, hogy sajnos eléggé túlméretezett, ez látszik az alábbi képeken is.


A kissé kényelmetlen viselet során néhol konkrétan száraznak éreztem az anyagot, ahol viszont nedves volt, ott csípte a bőrömet, így pár perc után levettem, nem hagytam fent az ajánlott (és megszokott) 10-15 perces időtartamra és le is mostam a bőrömről. Utána kb. negyed órán át itt-ott piros is volt az arcom, ezt a szérumban lévő parfümnek tudtam be, mert egyrészt nem láttam más kétes összetevőt a leírásban. másrészt hiába áll az illatanyag az INCI végén, az erős illat alapján mégiscsak nagy mennyiségben kerülhetett bele.

Sajnos, nálam ez a termék nem nyert, de a szenes, fekete Balea fátyolmaszkkal még lehet, hogy megpróbálkozom a jövőben.
 
A Trend it up dekorkozmetikumok széles választékát kínálja jó áron, rengeteg trendkiadással, folyamatosan megújuló és bővülő kollekcióval várja a vásárlókat. Nagyon csábítóak voltak a matt folyékony rúzsok, de mivel Dunát tudnék rekeszteni belőlük, ezért inkább egy mattító púdert vettem le a polcról, akciósan 500 Ft-ért.A Skin Supreme komapkt púder nagyon szép, egyszerű, fekete-fehér, de masszív csomagolást kapott, ezenkívül tükör is puffni is tartozik hozzá, tehát táskabarát darab. A púdert a Trend it up logó nyomatai díszítik, ami apróság ugyan, de jól mutat. Ár-érték arányban meglepően jó termék, jó néhány órára tényleg lemattítja a bőrt, de nem porzik rajta, inkább ad egy selymes érzetet. Az árnyalat idomul a bőrhöz, a fedése egészen jó, de lehet építeni is, miközben nem árulkodik arról, hogy több rétegben vittük fel. Ha minden igaz, az állandó kínálat részét képezi, így elvileg megtaláljátok, de a számozással vigyázzatok, nagyon csalóka, inkább próbáljátok ki a tesztereket, mielőtt választanátok.

Nálunk sajnos csak hébe-hóba lehet Batiste száraz sampont látni,  így rendszeresen kénytelen vagyok más lehetőség után nézni. A Balea sötét hajra való száraz samponját már próbáltam korábban, annyira nem voltam elragadtatva tőle, viszont a világos hajra való verziót nagyon dicsérik, így ezt emeltem le a polcról 500 Ft-ért, mivel a por úgyis felszívódik, teljesen mindegy, hogy a fekete hajamra használom.Az illata kellemes, nem nehezíti el a hajamat, nem viszket tőle a fejbőröm és ez is biztosítja az 1-2 nap elodázási időt a hajmosást illetően, ami néha tényleg nagyon jól jön. Rendszeres száraz sampon használóknak szerintem jó választás, 200 ml-es mennyiség, több, mint baráti áron.

 

Ti szeretitek a dm saját márkás termékeit?


Olvass tovább