[primary picture]

dm sminkelésen jártam | Ősz ihlette smink

Korábbihoz hasonlóan ismét dm sminkelésen jártam. Most az őszi időre hangolódva egy kicsit erőteljesebb sminket kértem füstösebb szemmel és bordós ajkakkal, szerintem telitalálat lett.Korábbihoz hasonlóan ismét dm sminkelésen jártam. Most a őszi időre hangolódva egy kicsit erőteljesebb sminket kértem füstösebb szemmel és bordós ajkakkal, szerintem telitalálat lett.

A sminkem elkészítéséhez Rimmel termékeket használt a Diamond Beauty sminkese, Anikó. Az alapozást a szemöldök kitöltése követte, ez volt a kedvenc részem, mindig érdekes látni, hogy ki mit tud kihozni a szemöldökömből, ami igazán karakteres része az arcomnak.

A külső V-be a paletta legsötétebb árnyalata került és ezt lett összedolgozva egy csillámosabb színnel. Azért, hogy még karakteresebb legyen a smink szemceruzával lett kiemelve az alsó és felső szempillatő, valamint, hogy még frissebb, nyíltabb legyen a tekintetem egy világosabb szín is került a belső szemzugba és az alsó szempillatő belső részére.


A pontot az i-re a szempillaspirál tette fel a szemsminket illetően. Ezután pedig jöhetett az arc formázása egy pirosító segítségével, ami egy kicsit rózsaszínesebb árnyalat volt. Végezetül pedig jöhettek az ajkak. Először egy akajceruzával megrajzolt új ajakvonalat kaptam majd jöhetett egy sötétebb alap azt követően pedig az ombre hatás érdekében egy világosabb rózsaszínes. A végeredmény pedig igazán izgalmas és új élmény volt számomra.

Készítettünk néhány képet természetes fények között is, hogy látszódjon a végeredmény. Egy igazán izgalmas smink készült és megtapasztalhattam számos új technikát is. Sosem rajzoltam még túl az ajkaim vonalát, vagy a szemöldököm ívét, de most megláthattam, hogy nálam is működnek ezek a kis cselek, amivel igazán más arcot varázsolhat magának az ember. Emiatt is imádom annyira a sminkeléseket, a szakemberek mást látnak az arcomból, mint amit én és érdekes látni, hogy számukra milyen vásznot jelent az, amit én nap mint nap látok belenévzve a tükörbe.
 


Ti jártatok már dm sminkelésen?


Our Beauty 

 
Olvass tovább