[primary picture]

Dove Shower Mousse – vélemény

Már egy ideje szemezgettem különféle tusfürdőhabokkal, de mivel nem akartam nagyot csalódni, így megvártam a Glamour napokat, és 25%-kal olcsóbban szereztem be a Dove legújabb termékét.

Kétféle van: rózsaolajos és mandulaolajos. Én az előbbit választottam, mert sokkal jobb volt az illata.
Ha már az illatnál tartunk, végre nem kellett nyitogatnom/nyomogatnom annak érdekében, hogy megszagolhassam, ugyanis a kupakon van egy matrica, melyet megkaparva érezhetjük a termék valódi illatát. (Zseniális!)Tehát az illata nagyon kellemes, tényleg érződik benne a friss rózsa, de egyáltalán nem tolakodóan. Használat előtt kicsit fel kell rázni, majd utána nyomhatjuk ki belőle a hófehér habot. Őszinte leszek: tusfürdőként csupán egyszer használtam, mert nekem túlságosan furcsa az, hogy habot használjak az egész testemen. Nehéz egységesen eloszlatni, ráadásul kissé ragacsos érzet maradt a bőrömön. Az viszont mellette szól, hogy szépen hidratálja a bőrt, de ennyi nekem sajnos nem elég ahhoz, hogy a rendeltetéséhez méltóan használjam.

VISZONT! Borotvahabnak valami mesés! Úgyhogy ha egy szuper terméket keresel, ami nem irritál és kellően ápolja a bőrt borotválkozás közben, akkor ezt csak ajánlani tudom! Mivel rendeltetés-szerűen nem tudom használni, ezért kap némi pontlevonást, de ugyanakkor nem sokat, mert magasan veri az összes eddig kipróbált borotvahabot. 10/8pont!Ivy Island ©, All Rights Reserved

 

Olvass tovább