[primary picture]

Ebelin acetonos körömlakklemosó

Volt már olyan, hogy elég csúnyán kopott lakkos körmökkel jöttél rá arra, hogy elfogyott a körömlakklemosód? Nos, nekem kb. 2 héttel ezelőtt pont egy ilyen esetem volt, így nem éppen vállalható körmökkel libbentem be a dm-be, hogy vegyek egy acetonosat.

Fontos volt, hogy acetonos legyen, mert még van egy majdnem teli flakon acetonmentesem, ami semmit sem használ, maximum az átlátszó, vékony rétegben felvitt körömlakkot tudom ledörzsölni vele…

Egy szó mint száz, megnéztem a kínálatot, és ekkor találtam meg a dm sajátmárkás, 125 ml-es, acetonos lemosóját. 270 Ft környékén volt az ára, így gondoltam legalább nem dobok ki sok pénzt, ha mégse működne. Hazaérve ki is próbáltam, és szerencsére sokkal jobban működött, mint az acetonmentes.
A flakonra az van írva, hogy “virágillattal”, de  engem egyáltalán nem emlékeztetett a szaga egyetlen egy virágéra sem. Tudtam, hogy ismerős az illat, és azt is tudtam, hogy nem szeretem azt a dolgot, de csak nem jöttem rá, mi az. Majd végül a második használatnál beugrott! Marcipán szaga van, ami talán jobb, mintha simán csak acetonos lenne, hiszen nem olyan erőteljes, de én személy szerint undorodom a marcipántól, így ez az illatosítás nincs az ínyemre.
Minden esetre szépen teszi a dolgát, úgyhogy el fogom használni. Sőt, mivel az ára igen kedvező, így nagy valószínűséggel újra is veszem majd. 10/8 pontot kap.Ivy Island © All Rights Reserved

 

 
Olvass tovább