[primary picture]

Első benyomás | Tavaszi smink Trend It Up újdonságokkal

Eleged van már a télből és a hideg, szürke hétköznapokból? Akkor hangolódj a tavaszra Ditke videójával, amelyben egy üde sminket készít el trend IT UP termékek felhasználásával.

 

Ennek a tavaszi look-nak az elkészítéséhez is nélkülözhetetlen a biztos alap elkészítése. Ehhez tökéletes választás a trend IT UP Matte beauty perfection alapozója, amelyet egy beauty blender segítségével könnyen eldolgozhatsz. Ennek az alapozónak az a legnagyobb előnye, hogy matt hatású, így nem szükséges púderrel fixálni felvitel után. A Natural glow bronzosító és a Natural radiant highlighter használatával te is ragyogóvá varázsolhatod arcbőrödet, a különleges, metálfényű szemhéjpúderek segítségével pedig igazán tavaszias eredményt érhetsz el. Az ajkaidról se feledkezz meg, válassz egy krémes állagú, vidám színű rúzst, hiszen a közelgő jó idővel párhuzamosan az élénk árnyalatok is egyre nagyobb teret hódítanak.

 

Ha kíváncsi vagy, hogy Ditke milyen technikával készítette el ezt a gyönyörű sminket és hogy mennyire bizonyultak tartósnak a termékek, akkor mindenképp nézd meg a videót! 

 

trend IT UP Matte beauty perfection alapozó

https://www.dm.hu/trend-it-up-alapozo-matte-beauty-perfection-020-p4010355432254.html

 

trend IT UP Natural glow bronzosító

https://www.dm.hu/trend-it-up-bronzosito-puder-015-p4010355437129.html

 

trend IT UP Natural radiant highlighter

https://www.dm.hu/trend-it-up-highlighter-010-p4010355228918.html

Sziasztok!

Köszönöm, hogy megnéztétek a videót, ha tetszett like-oljátok és írjatok kommentet! :)


A DM találkozó esemény:
https://www.facebook.com/events/25195...


A http://szepsegsztorik.dm.hu oldalon még több tartalmam megtaláljátok! :)


Ditke

Olvass tovább