[primary picture]

Fitten egész nyáron a dm-mel!

Nyáron magasra szökik a hőmérő higanyszála, és ezzel párhuzamosan a sportolási lehetőségek iránt is megnő az igény.

Az izzasztó mozgások közepette a fitness-kedvelők szívesen nyúlnak dm DAS gesunde PLUS termékeihez, amelyek alkalmasak a folyadék, a vitaminok és az ásványi anyagok pótlására.

Sokat inni. Sportolás közben szinte kötelező egy-egy hűsítő, frissítő ital, amivel pótolni tudjuk az elveszített folyadékot.  Az ideális sportitalok egyike az izotóniás frissítő, ilyen például a DAS gesunde PLUS citromos-grapefruitos sportitala. A frissítő magnézium, kálcium és egyéb fontos vitaminok segítik az test izomműködését, és értékes tápanyagokat juttatnak a szervezetbe.

Egészségesen nassolni. Gyors energiát biztosít a DAS gesunde PLUS Sportness Natural Energie szelete (40 g). A sportszelet természetes összetevőket tartalmaz, mint a teljes kiőrlésű zabpehely, vörös áfonya, málna, fekete áfonya, amelyek fedezni tudják a megnövekedett energiaszükségletet.

Görcsök ellen. Egy hosszú futókör után lábizmaink bizony jeleznek számunkra, hogy szükségük van egy kis segítségre: a görcsök és a feszítés enyhítésére a DAS gesunde PLUS Megnézium pezsgőtablettája nyújt megoldást. Nem csak az izomműködést, az anyagcserét is támogatja.

Fehérje az izmoknak. A sportolók tudják: a fehérje fontosan szerepet játszik a testmozgásban, legfőképpen az izomépítésben. Egy intenzív edzésnél a DAS gesunde PLUS fehérjepora nyújt segítséget. A shake vitamin B6-ot és 87%- ban proteint tartalmaz, amelyet a semleges íznek köszönhetően sok mindenhez fel lehet használni, akár joghurtban vagy túróban, de a reggeli müzliben is ideális.

DAS gesunde PLUS

Egy kis plusz, ha szükség van rá

A mindennapi stressz, esetleg betegségek esetén a komplex, gondosan felépített táplálkozási szokások nem feltétlenül elégségesek. A DAS gesunde PLUS termékekkel bátran felvehetjük a harcot a hiánybetegségekkel, illetve olyan speciális problémákkal, mint a töredezett körmök vagy az egészségtelen haj, de idegrendszerünk ápolásában is segítséget nyújtanak. Néha egyszerűen az életkori, fejlődési sajátosságok miatt lehet szükség egy kis plusz támogatásra, például a gyerekek növekedése során vagy idős korban.

Óvó kezek - házi patika könnyedén

Bár a sport a leghatékonyabb módszer, hogy megőrizzük egészségünket, illetve a stressz ellen is az egyik legjobb védekezés, időnként óhatatlanul is érhetnek kisebb sérülések minket. Mi sem hatékonyabb, mint gyorsan, otthonunkban kezelni ezeket. A DAS gesunde PLUS széles választékot kínál az értékes, magas minőségű és kedvező árú gyógyászati termékekből, így könnyedén állíthatunk össze olyan házi patikát, amivel villámgyorsan kezelhetjük ezeket a helyzeteket. Nemcsak steril nyomókötéseket, sebkötözőket, gézkötéseket és sebtapaszokat kínál különböző méretekben, hanem alkoholmentes seb sprayt is. Egy ehhez hasonló, kisebb elsősegély csomag még a sporttáskákban is jól jöhet.

 

Olvass tovább