[primary picture]

FURA KOZMETIKUMOK - VAJON MŰKÖDNEK?

Te is észrevetted már, hogy a drogériák polcain egyre szokatlanabb termékek jelennek meg? Ha eddig ötleted sem volt arról, hogy egy por állagú rúzs, vagy egy hajradír hogyan működhet, akkor mindenképp nézd meg For Her Szandra videóját, amelyben fura kozmetikumokat tesztel.

 

Cseréld fel a hagyományos textúrákat a trend IT UP segítségével! A megszokott szemhéjpúderek helyett válaszd a trend IT UP 3D Chrome Mousse krém állagú szemfestéket, kedvenc rúzsodat pedig trend IT UP Matte Lip Powder-rel helyettesítsd! A különleges végeredmény garantált!

 

A Balea Fruity Passion testápoló spray garantáltan a kedvenced lesz, hogyha nem szeretsz hosszú perceken át bajlódni bőröd hidratálásával, hiszen nagyon gyorsan felszívódik. Ha pedig egy különleges állagú kézkrémre vágysz a hideg hónapokban, akkor mindenképpen próbáld ki a Balea Blütenzauber kézkrémhabot!

 

For Her Szandra videójában még több szokatlan sminkkel és kozmetikummal ismerkedhetsz meg, ha pedig kedvet kaptál valamelyik innovatív termék megvásárlásához, akkor célozd meg a dm üzleteit, vagy a dm online shopot!


A videóban említett termékek:
- Trend it up 3D Chrome Mousse szemfesték - 010
- Trend it up Matte Lip Powder - 040
- Catrice Ultra Matt Liquid Lip Powder - 090 Spotted on PINK-erest
- L'oreal Extraordinary Oil Low Shampoo
- The Body Shop Green Tea tisztító hajradír
- Balea Fruity Passion testápoló spray
- Bales Blütenzauber kézkrémhab
- The Body Shop British Rose Petal Soft géles tonik
- Clinique Pep-start Double Bubble tisztító arcmaszk
Olvass tovább