[primary picture]

Glam Rock Party Trend

Kezdődik a parti szezon! Készítsd el a 80-as évek, legizgalmasabb Glam Rock stílusú sminkjeit, kedvenc Rimmel London termékeiddel!

Glam Rock - Party Time

 


Kezdődik a parti szezon!

 Készítsd el a 80-as évek, legizgalmasabb  Glam Rock stílusú sminkjeit, kedvenc 

Rimmel London termékeiddel!
Baby Punk Look

 

Egységesítsd bőrszínedet a Wake Me Up,  C-vitaminban gazdag alapozóval. Majd fixáld le a  Stay Matte selymes, matt púderrel. A Kate  kontúrpalettával hangsúlyozd arcodat.  A highlightert tedd az arccsontra, a pirosítót alá,  valamint a bronz árnyalatú kontúrozószínt,  satírozd az arccsont alá, szépen dolgozd össze  az árnyalatokat. Szemöldöködet formázd  meg a Brow This Way szemöldökspirállal.

A szemfestést kezd az Exaggerate, vízálló, extra fekete szemceruzával. Kontúrozd körbe  a szemed, majd satírozd el a ceruzát, emeld ki alul, felül a vízvonaladat. Ezután a Magnif'Eyes Colour  

Edition paletta arany színét satírozd a szemhéjadra, alul is.  Majd a bronz árnyalatot satírozd a szemzughoz és  a szem külső sarkához befelé, szép átmenettel úgy, hogy  a szemhéj közepén jól látható maradjon az arany.
Egy ecset segítségével mosd el a kontúrszéleket,  hogy izgalmas füstös hatású legyen a végeredmény.  Végül fesd ki a szempilláidat a Wonder'Full  Wake Me Up uborkás, frissítő hatású  szempillaspirállal.

Ajkadat
 a Stay Matte, tartós ajakrúzs, Be My Baby
 természetes árnyalatával fesd ki hozzá.

 

Hypnotizing Look

Egységesítsd bőrszínedet a Match Perfection folyékony alapozóval, majd fixáld le az Insta Fix  & Matte transzparens púderrel. Kontúrozd az arcodat  a Kate arcszobrász palettával, élénkítsd az orcáidat a  rózsás arcpirosítóval, majd emeld ki highlighttal az  arccsontodat. 
Szemöldöködet formázd meg a  Brow This Way szemöldöktökéletesítő porral.

A hipnotizáló tekintet kialakítását kezd az Exaggerate, vízálló, tartós,  fekete szemceruzával. Kontúrozd körbe a szemedet  vékonyan és satírozd el a ceruzát. Majd emeld ki
 alul-felül a vízvonaladat.
Ezután a Magnif'Eyes  Colour Edition paletta aranysárga árnyalatát  satírozd a szemzughoz a szemöldök irányába.  Az azúrkéket tedd a szemhéjadra és finoman, szép átmenettel satírozd a szemöldöködig. 
A smaragdzöld színt, tedd a szem külső  sarkához alul és felül, majd összemosva ívesen  satírozd elkeskenyítve a szemöldök irányába.  Szempilláidat koronázd meg a Wonder'Fully Real,  extrém fekete, dúsító szempillaspirállal.

Ajkadat a Stay Matte, tartós ajakrúzs Rose & Shine, érzéki árnyalatával fesd ki.

 

Rebel Heart Look

Uniformizáld bőrszínedet a Lasting FinishBreathable folyékony alapozóval. Majd fixáld le az Insta Fix & Matte púderrel. Élénkítsd az orcákat a Kate highlighter palettával. Szemöldöködet  tökéletesítsd a Brow Pomade szemöldökceruzával.

A lázadó tekintet kialakítását kezd a  Scandal Eyes vízálló, tartós szemceruza Deep Wine, mély borvörös árnyalatával. Hangsúlyozd vele a  mélyítővonaladat, majd satírozd el. Kontúrozd körbe  a szemed, emeld ki a vízvonaladat alul-felül a ceruzával.
Ezt követően a Magnif'Eyes Colour Edition paletta  arany színét satírozd a szemzughoz, majd a rezes barna  árnyalattal folytasd a szemfestés ívesen kifelé satírozva. 
Ezután a mélybordó színnel, mélyítsd a szemfestést. Szempilláidat a Wonder'Fully Real dúsító,  fekete szempillaspirállal fesd ki.

Ajkadat  a Stay Matte, tartós ajakrúzs Plum This Show, szenvedélyes árnyalatával fesd ki.

 

Ragyogj ki a tömegből és éld meg a szenvedélyed!

 
#LiveTheLondonLook

Oscar Larion Olvass tovább