[primary picture]

Hajápolás Balea Termékekkel | 2018

Még valamikor júliusban kaptam egy csomagot a dm csapatától, melyben 3 db Balea hajformázó termék lapult...
Még valamikor júliusban kaptam egy csomagot a dm csapatától, melyben 3 db Balea hajformázó termék lapult, és bár összességében Én nem szoktam semmi extrát csinálni a hajammal, maximum kivasalom, mégis kíváncsian vágtam bele a tesztelésbe, már csak abból a szempontból is, hogy ezek a termékek iszonyatosan olcsón beszerezhetőek, így ha valóban beválnak, akkor miért ne osztanám meg Veletek a tapasztalataimat..na meg persze imádom a Balea termékeket. Mindegyik darab csomagolása nagyon aranyos, színes, és olyan jókedvvel tölt el, ha rájuk nézek, az illatuk pedig fantasztikus. 
Balea Volumen Effect szilikonmentes hajformázó


A Balea Volumen Effect szilikonmentes hajformázó víz dús hatást és extra erős tartást kölcsönöz a vékonyszálú, élettelen hajnak és akár 24 órán keresztül tart. Megszelídíti a nehezen kezelhető tincseket és rugalmas tartást biztosít, anélkül, hogy ragacsossá tenné a hajat. Nedvességgel látja el a hajat és természetes, szép hajfényt kölcsönöz.
Vegyes érzésekkel próbáltam ki ezt a terméket, ugyanis KM-en olvastam, hogy összetapasztotta a hajat, nem lehet szépen kifésülni tőle a hajat, és semmire sem jó, így vártam, hogy az Én dús, göndör, száraz hajammal mit fog kezdeni. Mivel alkohol van benne, így valóban felléphet szárító hatás, Én azonban nem vettem ezt észre, sőt szerintem ha megfelelő minőségű hajpakolást alkalmazunk, akkor ettől nem kell félni, persze mindenki maga válogatja, hogy mit tesz a hajára. Nekem tetszett a végeredmény, egyáltalán nem vettem észre azt, hogy szárazabb lett volna tőle a hajam, mint amúgy, minimális volumen-t adott, de nem kell nagy durranásra számítani tőle.


Hajformázó spray Beach Style, tengeri sóval


Használatával olyan lesz a frizurád, mint a szörföző fiúknak és lányoknak – igazi tengerparti feeling. A hajad matt és kusza hatású lesz, tiszta, zsírmentes textúra. Ráadásul a glicerin és a panthenol még hidratál is.
Talán erre a termékre voltam a legkíváncsibb, és ezt is próbáltam ki először. Az elmúlt pár évbe nagyon divatos lett a 'beach waves' hatású frizura, amit a tenger hullámai ihlettek, tulajdonképpen egy olyan hatást lehet elérni a termékkel, amit a sós víz idéz elő... lehet ez így elég hülyén hangzik, de remélem tudjátok mire gondolok. Korábban nem próbáltam még ilyen terméket, így kíváncsian vártam a végeredményt, és mivel az Én hajam egyébként is göndör, így elég nehéz volt leszűrni azt, hogy a termék mennyire is hozza az ígért hatást, így úgy alkalmaztam, hogy előtte kivasaltam. Ami pozitívum, hogy nem szárította a hajamat, nem ragasztotta, nem tapasztotta össze, és emellett valóban nagyon szép hatást lehet vele elérni, aki nagyobb hullámokra vágyik, és nem szeretné roncsolni a haját, annak tudom ajánlani, ráadásul nagyon olcsó termékről van szó. A leírás szerint vizes hajon kell alkalmazni, viszont mint említettem, Én előtte kivasaltam, és biztosra állíthatom, hogy száraz hajon is ugyanúgy működik a termék.

Hajformázó spray "Air Dry "A Balea "Air Dry" hajformázó spray természetes végeredményt biztosít, hajszárító használata nélkül. Ideális mindenkinek, aki előnyben részesíti a gyors hajformázást és természetes frizurát. Ápoló hatású panthenolt tartalmaz. Jó tartást ad a hajnak, anélkül, hogy ragadóssá tenné. Anti-frizz hatással a szálló haj ellen. Könnyen kifésülhető a hajból. Szilikonmentes.
Amit ígér a termék leírása, azt abszolút hozza, valóban szuper tartást ad a hajnak, és nem teszi ragadóssá. Nagyjából ugyanazt a szintet hozza, mint az első termék. 

A termékeket tesztelésre kaptam, viszont ez nem befolyásolja a véleményemet.

Kriszti 
 
Javasolt termékek
Olvass tovább