[primary picture]

Helia - D Age Control ránctalanítók, a fiatalos és üde szemekért

Már korábban is kipróbáltam néhány Helia-D terméket, most a szemránckrémeken a sor!

Szemránc krémeket nézegetve kóvályogtam pár hete a csepeli dm egyik üzletében. Tanácstalan voltam… Valami olyasmit kerestem, amit még nem ismerek.

Azért döntöttem úgy, hogy Helia-D krémeket veszek, mert a kozmetikusom több ízben is használta már a Professional termékcsaládot rajtam és mindketten elégedettek voltunk az eredménnyel.

Ötvenen túl az az egyik legnagyobb probléma a szemek környékén, hogy a bőr nagyon elvékonyodik. Rugalmatlan lesz és gyűrődős. Lefittyed, táskássá válik, karikás, oedemás… soroljam?

Ezek a dolgok sajnos száraz tények, amelyeket orvosolni kell és nem pedig elkenődni, ha a tükörben alaposabban szemügyre vesszük a ráncainkat. 

Igaz, hogy csak egyszer járok kozmetikushoz egy hónapban, de ezenkívül minden héten van egy nap, amikor sokkal több időt fordítok a bőröm ápolására. Igényem van rá és jól érzem magam tőle.

A választásom egyből két termékre esett, így most leírom a tapasztalataimat. 

 

Helia-D Hyaluron Lifting - Golyós ránctalanító szérum

Ez a készítmény vetekszik a legjobb szemkörnyékápolókkal. Sok bereklámozott neves kozmetikai márkát maga mögé utasít. Annyira szeretem, hogy már megrendeltem az újat, ráadásul Joy napok keretében 50 százalékos kedvezménnyel a márka webáruházában.

A 15 milis kiszerelésű szérum szépen ránctalanít. A nevetőráncokra és a szem környékére görgetem fel, beleértve a glabellákat is. Ezt egy este folyamán pár perces szünetekkel akár háromszor - négyszer is megteszem például tévénézés vagy olvasás alatt. Teljesen beszívódik. A görgő hűt is masszíroz is. A szérum feltölti a megereszkedett bőrt. Sajnos, vagy nem - folyamatos használatot kíván, főleg az első hetekben, mert ha kihagyok pár napot ugyanolyan papírvékony, gyűrődött külleme lesz pofimnak, mint azelőtt hogy elkezdtem használni. 

A készítmény három különböző molekula súlyú hyaluron savat tartalmaz, melyek egymás hatását felerősítik. Ez valódi táplálék a száraz, fakó, rugalmatlan bőrnek, hiszen jelentős vízmegkötő szerepe is van. A kis molekulasúlyú hyaluron gömbök a bőrfelszín mélyén, míg a nagyobbak a bőrfelszín közelében fejtik ki a hatásukat. Érdemes sok folyadékot inni és jó ötlet vizes kézzel bemasszírozni a krémünket. Kicsit tovább tart ugyan, de megéri. 

A szemünknél sokkal kevesebb a faggyúmirigy. Eleve itt a legszárazabb, ráadásul a sminkek is szárítanak.

Amikor korrektort teszek fel, akkor alaposan bekrémezem még a smink előtt. 

Tehát a hyaluronsav hidratál, emel, ránctalanít, de a nedvességpótló szerepe a legjelentősebb. 

Amikor feltöltődött a bőröm akkor teszem rá a következő terméket. 

Helia - D Age Control - Bőrfiatalító szemránckrém

Ez a másik ápoló készítmény, amit használok. Közvetlenül azután, miután párszor végiggörgettem a hyaluron savas folyadékkal a bőröm. Az előbbinek van egy azonnal feltöltő hatása, melynek következtében ez a második krém jobban felszívódik. 

Az állaga se nem sűrű, se nem folyós, a tubusból kinyomva leginkább egy nehezebb testápoló tej konzisztenciájára hasonlít. Ezzel már nem sokat vacakolok. Vagy óvatosan beütögetem a szem körüli bőrbe, vagy egyszerűen körbekenem, mert úgyis beivódik idővel.

Szagtalan, fehér színű.

Alkalmazását érett ráncosodó bőrre ajánlják, melyet megtámogattak külön erre a problémára alkalmas növényi hatóanyagokkal. Tartalmaz shea vajat, kukoricacsíra olajat, aloe vera kivonatot, szőlőmag olajat, panthenolt, E vitamint, allentoint, napraforgómag olaj kivonatot, Q10 koenzimet és pona cocos gomba kivonatot.

Ezek együttese javítja a bőr mikrocirkulációját. Kellemesen hidratál, ránctalanít.

Deríti a szem körüli karikákat, foltokat. A táskák kis mértékben csökkennek. Tapasztaltam egy enyhe lifting hatást is. 

Összességében szerintem a Helia - D krémek jók. Ár/érték arányuk tökéletes. A termékek betartják, amit ígérnek, a bőrkép - történetesen itt a szem környéke – megfiatalodik.

Parfümbűbáj

Javasolt termékek
Olvass tovább