[primary picture]

L’Oréal True Match alapozó teszt - Hogyan NE válassz alapozót

Úgy gondoltam, hogy leírom a L’oréal True Match alapozóról a véleményemet, emellett szeretnék pár tippet is megosztani, hátha Ti is épp alapozót terveztek venni.

Az új alapozó vásárlás már régen tervben volt, mert az a szín, amit már több éve használtam nagyon elütött az arcszínemtől. A True Match alapozóról sok jót olvastam és ezért is vettem le ezt a polcról. 

A kombinált bőrtípusomra figyelnem kell, amikor alapozó vásárlásra adom a fejemet. Ez az alapozó ennek az elvárásnak tökéletesen megfelelt, a benne található B és E vitaminok pedig különösen jók az arcbőrünknek. Nem lépett fel bőr irritációm és pattanásom se jött ki miatta. Az illat menteségére dicséretet olvastam, de én eddig még nem tapasztaltam olyan alapozót, aminek elviselhetetlen vagy irritáló parfüm illata lenne. A fedése nekem bevált és nagyon szépen építhető. Az előző Maybelline alapozómhoz képest a finish-e kicsit fényesebb, így púdert mindig használni szoktam hozzá. Ha egy olyan alapozót keresel, ami egy egész napot kibír, akkor ez neked is  beválhat. Persze a 4500 Forintot sokallom érte, így én ezért is a Glamour napokon csaptam le rá.


Szeretném azért ehhez azt is hozzátenni, hogy a megfelelő színt nem sikerült sajnos kiválasztani. Én a Rose Ivory 1.R/1.C árnyalatot vettem meg, ami egy világos és inkább rózsaszín tónusú szín lenne. Ez a szín egy árnyalattal világosabb, mint az én bőr színem és így elég beteg színem van.

Hogyan is kerülheted el az én hibámat?

- Mielőtt elmész megvenni az adott alapozót, előtte menj el és próbáld ki a csuklód belső felén. Majd ha kimész a természetes fényre, akkor látni fogod, hogy passzol-e az adott alapozó a bőröd színéhez. Sajnos én csak a drogéria fényében néztem meg a színt a csuklómon és emiatt lett sikertelen a színválasztás.


Még miket tarts szem előtt, ha alapozót vásárolsz?

- Mindenképpen a bőrtípusodnak megfelelő alapozót vásárolj. Ha száraz bőröd van, akkor olyan alapozót válasz, ami hidratál is. Ha pedig zsíros bőröd van, akkor mattító hatású alapozók között keresgélj.

- Egy primer-t is hasznos beszerezned hozzá, hiszen ez szintén jót tesz arcbőrünknek az alapozás előtt.

- Az alapozók fedésére is érdemes figyelni. Vannak, akiknek egy kevesebb fedésű alapozó is elég, de egy pattanásos bőr típusra nagyobb fedésű alapozó ajánlott.

- Mielőtt elmész alapozót vásárolni olvass róluk a neten. A Krémmánián sok alapozóra rá tudsz keresni és láthatod az értékelésüket, valamint a vásárlók véleményét is. Ezen kívül olvas blogokat, mert egy egy blogger nagyon részletesen ír tapasztalatairól.

És mi lesz a sorsa a True Match alapozómnak? A Maybelline Affinitone 14-es árnyalattal keverem és így próbálom kihasználni. Nektek melyik alapozó vált be eddig?

 
További tartalmakkal várlak
a FACEBOOKINSTAGRAM  és YOUTUBE oldalamon.
sign_1.jpg

 

Olvass tovább