[primary picture]

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2018 - Vajon ki lesz a dm #anyagvagyok kategória nyertese?

A JOY Social Media Award 2018-as jelöltjei ezúttal is olyan különleges közszereplők, akik szenvedéllyel és kreativitással megalkotott tartalommal töltik meg napjaink social media felületeit.

A 9 kategória jelöltjei közül a dm #anyavagyok jelöltjei olyan édesanyák, akik social média felületeiken az anyaság legboldogabb, de olykor kihívásokkal teli pillanatait is megosztják velünk.
Ismerjétek meg az 5 jelöltet, és szavazzatok rájuk az alábbi felületen

A leadott szavazatok sokat érnek, és az értékes nyeremények között 10 darab Szépség sztorik ajándékcsomag is gazdára talál!

A dm #anyavagyok kategória jelöltjei:  


DOBÓ ÁGI


Ági két kisfiú, Benedikt és Nataniel boldog anyukája. Az idén 30 éves jogász, egykori Miss World Hungary, 2014 óta vezeti az IgazAnyát, Magyarország első “FAMILY LIFESTYLE” jellegű blogját, és YouTube csatornáját. Édesanyák, és leendő szülők tízezreit segíti tanácsaival, őszinte történeteivel. Szenvedélye a gasztronómia és az utazás, amelyeket családjával együtt mutat meg a KisCsalád vlogsorozatban.
 
GÖRÖG ZITAGörög Zita két gyermek anyukája, szíve alatt hordja harmadik gyermekét. Zita sokáig egyedülálló anyaként volt példaképe nők ezreinek, most szerelme mellett néz harmadjára anyai örömök elé. A gyönyörű modell műsorvezető számára mindig gyerekei voltak az elsők, féltve óvja őket a szerepléstől, nagyon ritka az olyan alkalom, amikor együtt mutatkozik velük a nagy nyilvánosság előtt
 
MÁDAI VIVIENMádai Vivien műsorvezető, blogger, influencer, egy igazi példakép. Közösségi oldalait naponta több tízezren látogatják, népszerű LaMome blogján keresztül segíti nap mint nap az édesanyákat. Viviennel a tévé képernyőjén keresztül, a TV2 Mokka műsorvezetőjeként találkozhatunk.
 
ÖRDÖG NÓRI


Ördög Nóra a TV2 egyik legismertebb női műsorvezetője, számos nagysikerű televíziós produkciónak volt már a háziasszonya. Férjével, Nánási Pállal tavaly indították útjára vlogjukat családi utazásaikról, amely hatalmas sikernek örvend. Social média felületein és saját blogján keresztül is bepillantást enged kihívásokkal teli életébe.
 
TATÁR CSILLASikeres műsorvezető és riporter, akit több tízezren követnek hétről-hétre, már YouTube-on is. Saját csatornája mellett vlogjával és internetes blogjával is stabil követőbázist épített ki. Két és fél évvel ezelőtt lett teljes az élete, amikor megszületett kisfia Milán Ruben, aki egy igazi szerelemgyerek. Azóta pedig minden manír nélkül mutatja meg nekünk, hogyan lehet szépen összefésülni az anyaságot a munkával és a sporttal.
 
Hogyha további információkat olvasnál az eseményről, vagy megnéznéd a többi kategória jelöltjeit, látogass el a a JOY SMA hivatalos oldalára! :) 
 
 

 

 

Olvass tovább