[primary picture]

Készülj velem csak dm-es termékekkel | Beetique, Trend IT UP

Egy "Készülj velem" videóban mutatom be az új Beetique márka termékeit, ismerjétek meg Ti is ezt a dm márkás újdonságot!


Sziasztok! Ebben a videóban is sminkelni fogok, sőt a hajamat is be fogom lőni. Szóval ez egy készülj velem videó. Emellett szeretnék benne megmutatni nektek egy új smink márkát, melyet a dm forgalmaz!

A dm legújabb márkája a Beetique. A márka 30 smink terméket foglal magába, melyek egy külön kihelyezésen találhatók meg az üzletekben. A kollekció fénypontja egy holló-pigmentet tartalmazó szájfény, amelynek receptjét exkluzívan erre a dm márkára hoztak létre.
A szájfény mellett számos terméket találhatsz még, pl.: highlighter paletta, többféle szemhéjpúder paletta, arc kontúr paletta, folyékony ajakrúzsok, smink ecsetek.

Ezek a termékek nem minden üzletben kaphatók, így, érdemes lehet a www.dm.hu oldalon tájékozódni a termékeket forgalmazó üzletek listájáról. A dm online shopjában is elérhető már néhány termék a kollekcióból, amit értékelni lehet a kipróbálás után a felületen.

Javasolt termékek
Olvass tovább