Kéz és Bőrápolás

Fontos, hogy egy nő körmei mindig ápoltak és dekoratívak legyenek. Ha nem akarsz lemaradni a legújabb manikűr trendekről, vagy csak inspirációra van szükséged, akkor a legjobb helyen jársz! Bloggereink és vloggereink tippjei segítségével otthon is minden nehézség nélkül elkészítheted körmeidet, a terméktesztek által pedig könnyebben el tudod dönteni, melyik körömlakkot válaszd következő bevásárlókörutadon.

Ziaja blocker & sensitive dezodor teszt

A Ziaja márka már nem ismeretlen, többször írtam a termékeikről a blogomon, a napozó termékeiket régóta használom, így szívesen mondtam igent a dezodor tesztelésre is.

Yope tusfürdőt próbáltam

A Yope Illatos orbáncfű tusfürdője nem csak az illatával, az állagával, de a hatásával is teljesen megfogott engem...

BARNULJ SZÉPEN, KOCKÁZAT NÉLKÜL – TIPPEKKEL!

Ha kimegyünk a szabadba, mindenképpen foglalkoznunk kell a napvédelemmel, de különösen fontos, hogy a megfelelő krémet válasszuk.

Nivea agyagos tusfürdők

Idén az agyag a sláger, több márka is megjelent a saját fejlesztésű agyagot tartalmazó tusoló termékeivel. A Nivea három új illattal rukkolt elő: gyömbér és bazsalikom, kék agave és levendula, hibiszkusz és fehér zsálya.

Nivea Urban Detox agyagos arclemosó

A mai bejegyzésben egy a napjaink agyagos trendjeit követő terméket hoztam el nektek, mégpedig a Nivea Urban Detox agyagos arclemosójának a személyében.

TREND IT UP NUDE & CARE KÖRÖMLAKK – VÉLEMÉNY

Pár hete megvettem a trend IT UP nude & care körömkorrigáló lakkját, így természetesen a részletes beszámoló sem maradhatott el az első használatok utáni tapasztalataimról!!

MÓKÁS, ILLATOS ÉS NATÚR – YOPE, YOPE HURRÁ!

Mostanában igen sűrűn van szerencsénk beszámolni új natúr termékcsaládokról és márkákról. A Yope ezeken belül is friss szemléletet hordoz, elég csak ránézni az első hírmondóira!

Külcsín és belbecs: megújultak a MANNA legendás szappanjai!

A kényeztető illatú és összetételű, közkedvelt Manna szappanok külső megjelenésükben is megszépültek, így most már ránézésre is többet elárulnak arról, mi mindt rejt a csomagolás.