[primary picture]

Kézápolási rutinom és tippek

A kezünk állapota árulkodik rólunk, az egyik első dolog, amit mások megnéznek rajtunk, és a mindennapi tevékenységek vagy a gesztikulálás során gyakran előtérbe is kerül.Sokat tehetünk azért, hogy mindig ápoltak legyenek és megóvjuk őket a külső káros hatásoktól. Néhány tippemet és a kedvenc kézápolási termékeimet szeretném most megosztani veletek. Ez a két Alverde (dm) termék egy impulzus vásárlás eredménye volt, de szerencsére beváltak, és már többször újra vettem őket. Általában este, lefekvés előtt használom őket. Először felviszem a körmeimre és környékükre a körömerősítő szérumot, ami gyorsan beszívódik és sokáig elég a mennyisége.

Ezután bekenem a kacsóimat a kézápoló olajjal, ami gazdag, finom illatú, de gyorsan elfogy. Kimondottan szeretem a pipettás adagolóját. Ez a páros igazán puhává és hidratálttá varázsolja a kezeimet.

Napközben pedig az Alverde nagyon száraz bőrre való kézkrémjét  használom. Pár éve fedeztem fel magamnak, és azóta is ez a kedvencem. Ár-érték arányban a legjobb kézkrém, amit valaha próbáltam. Nagyon hatékonyan ápolja a kezeimet, még kézmosást követően sem múlik el a hatása. Nemrég észrevettem, hogy kisebb, utazó méretben is kapható, így azt is beszereztem, hogy a táskámban mindig ott legyen egy belőle.
mindennapos krémezés és ápolás mellett az egyik legfontosabb tippem a kezeink védelme érdekében, hogy használjunk gumikesztyűt a vegyszerekkel járó munkákhoz. Nekem a mosogatószer nagyon irritálta a bőrömet, mígnem végre eszembe jutott, hogy a gumikesztyű segítene, és azóta más házimunkákat is úgy végzek el, ezzel teljesen megóvva a kezeimet. 

Ti hogyan ápoljátok a kacsóitokat?
 
Love,


 

Olvass tovább