[primary picture]

KIPRÓBÁLTAM: A GARNIER HAIR FOOD TERMÉSZETES HAJPAKOLÁST

A Garnier Fructis négy verzióban kapható Hair Food hajápolója 98 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, és 3 különböző módon alkalmazhatjuk hajunk ápolására

A Garnier Fructis négy verzióban kapható Hair Food hajápolója 98 %-ban természetes összetevőket tartalmaz, és 3 különböző módon alkalmazhatjuk hajunk ápolására:
1. Felvihetjük nedves hajadra balzsamként.
2. Hajpakolásként használva vigyük fel a törölközőszáraz hajra és hagyjuk hatni legalább 3 percig, majd alaposan öblítsük ki.
3. Nem kiöblítendő ápolóként is alkalmazhatjuk a száraz hajvégekbe bedolgozva

Próba – szerencse!Hajpakolásként próbáltam ki a száraz hajra szánt Macadamia Hair Food-ot.
Az első kifejezetten jó benyomást a finom, édeskés-diós illat biztosította és a kellemes, sűrű krémes állag. Élvezettel simítottam a szőkítéstől-formázástól száraz és megviselt hajvégeimbe. Mivel a hajam tőben könnyen zsírosodik, nem alkalmaztam az egész hajhosszon, csak nagyjából a 2/3-án4-5 percig hagytam a hajamon, hogy bőven legyen ideje hatni. A kiöblítés könnyen ment, a hajam tapintása már vizesen nagyon biztató volt. Szárítás után a szokott módon hajgöndörítővel formáztam a tincseket, amelyek meglepő módon fényesek lettek (akinek szőkített a haja, az tudja, milyen nagy szó ez!). 2,5 nap telt el azóta és a hajam még mindig őrzi a Hair Food makadámiás illatát! Fontos tulajdonsága a terméknek, hogy a haj nem lesz “csúszós”, nem rúgja ki magát, mint sok más hajpakolás után, hanem tartja a formáját, göndörségét! Külön szép nagy piros pont jár a termék természetes összetételénekBátran ajánlom mindenkinek, akinek a haja extra ápolás után kiált!


MACADAMIA HAIR FOOD
• Táplálja a száraz hajat
• Kifejezetten száraz hajra

BANANA HAIR FOOD
• Mélyen táplálja a nagyon igénybevett hajat is
• Nagyon száraz hajra

PAPAYA HAIR FOOD
• Helyreállítja a károsodott hajat
• Töredezett hajra

GOJI HAIR FOOD
• Életrekelti a festett hajszínt
• Festet és melírozott hajra

Rúzs és más 

 

Javasolt termékek

Hair food hajmaszk papaya sérült hajra, 390 ml

Hair food hajmaszk banana száraz hajra, 390 ml

Hair food macadámia fakó száraz hajra, 390 ml

Olvass tovább