[primary picture]

Könnyű karácsonyi frizurák

Ma hozok Nektek pár ünnepi frizurát, melyeket egyszerűen elkészíthettek magatoknak is!

Kevés választ el minket az ünnepi hétvégétől, ami azt jelenti, hogy sorra érkeznek a nem családi jellegű összejövetelek. Céges vagy iskolai, baráti partik. Ezek alkalmával szeretnénk a megszokottnál jobban kinézni.

Az első talán a leggyorsab mind közül: csak a hajad egy részét kell hátrakötnöd, és a pici lófarkat egy masnival feldobni.
A második már sokkal bonyolultabbnak tűnik, de higgyétek el nekem, hogy koránt sem olyan trükkös, mint amilyennek elsőre gondolnánk. Az előző kis lófarkat kell egyszerűen befonni, majd ha kész a fonat, akkor a külső szálakat óvatosan kihúzni, úgy, hogy lefelé haladva egyre nagyobb hurkokat kapjunk. A lépcsőzetes hatás karácsonyfa jelleget fog adni a fonatnak.
Most jöjjön egy kissé bonyolultabb, de abszolút kivitelezhető frizura. A hajunk felét kössük fel, de ne húzzuk teljesen ki a végén, hanem hagyjunk egy kis konty-féleséget. Ezek után válasszuk ketté, és a két kapott részt tűzzük meg hullámcsatokkal. Ha ez megvan, akkor a lelógó kis részt hajlítsuk fel, majd vezessük át a konty közepén, hogy a képen látható masnis formát kapjuk. Ezt is hullámcsattal rögzítsük, majd a végén fikszáljuk hajlakkal.Jöjjön egy sokkal egyszerűbb frizura, melyet akár akkor is elkészíthetünk, ha épp késésben vagyunk. Ha a hajunkat már besütöttük, vagy kivasaltuk (kinek melyik tetszik jobban), akkor az arcunkat keretező tincseket fogjuk meg, tekerjük végig, majd hátul kössük meg egy kis hajgumival. (Vagy csattal, itt lehet igazán feldobni az egész kinézetet!)A legelegánsabb és a legkedveltebb viselet még mindig a konty. Nem kell vele sokat vesződnöd, ha van otthon egy kontyfánkod, amit csak a lófarkadra kell felhúznod, majd rásimítanod a hajadat. Hagyd kissé kuszán a kontyodat, így kevésbé tűnik szigorúnak és sokkal trendibb is leszel.


Ha már a kontyoknál tartunk, akkor akár egy magasabban elhelyezkedőt is készíthetsz, ebben az esetben érdemes kis díszekkel kiegészítened, hogy ünnepibbé tedd a frizurád. Itt van például egy remek példa arra, hogy a csomagoláshoz használt masnikat fel tudod fűzni a hullámcsatokra, melyekkel pár perc alatt egyedivé varázsolhatod a megjelenésedet!Végül, de nem utolsó sorban, ha nem szereted se fonni, se feltűzni a hajadat, akkor hagyd szabadon, de dobd fel a választékodat némi csillámporral. ;) 

Képek: Pinterest.com


Ivy Island © All Rights Reserved 

Olvass tovább