[primary picture]

L'Oréal Paris Fekete Pure Clay Detox Mask - TESZT

Arcunk tisztítása az egyik legfontosabb dolog a hidratálás mellett, de már egy arcmaszkkal csodákat tehetünk.

A méregtelenített, tiszta bőrért

A smink szerves része az életemnek. Tini koromban a nagy bulik előtt a pattanások eltüntetése miatt alapoztam le az arcom, ma pedig a sminkkel megpróbálom kiemelni az előnyös tulajdonságaimat, és megpróbálok javítani a megjelenésemen. De amit egyszer felraktunk az arcunkra, azt bizony le is kell szedni, különben tönkreteszi a bőrünket, és hamarabb fogunk megöregedni, mint azt szeretnénk. És ami a legrosszabb, hogy nem kell ahhoz smink, hogy a bőrünkre olyan szennyeződések kerüljenek, amik aztán végérvényesen tönkreteszik arcunk szépségét.

 

 


Az arc megtisztítása éppen ezért az egyik legfontosabb dolog a hidratálás mellett. A szennyeződés, a smink maradékok sajnos eltömítik a pórusokat, ami miatt így nem jut elég oxigénhez a bőr. Az egészséges bőrnek pedig feltétlenül szüksége van rá. A pórusok eltömítődése tehát hozzájárul ahhoz, hogy több szabadgyök termelődjön a szervezetben. Ennek következtében a kollagén termelés sérül, ami pedig az öregedési folyamatokat segítik elő, vagyis hamarabb jelentkeznek a ráncok, és könnyebben elmélyülnek.  

 

 

 

 

A smink eltávolításához első körben használj valamilyen sminklemosó terméket, mert a víz önmagában nem távolítja el rendesen a sminket, és még ki is szárítja a bőrt, majd jöhet egy jó kis arctisztító tonik. De, hogy valóban tökéletes, látványos és hatékony legyen az arctisztítás, nem árt, ha beveted a L'Oréal Paris Pure Clay Detox Mask arctisztító maszkját.

 

L'Oréal Paris Pure Clay Detox Mask

 

Fekete Pure Clay maszk

 Első körben a fekete Pure Clay Detox maszkot próbáltam ki. Korom fekete színe elsőre kissé furcsa volt számomra, de úgy gondoltam ki kell próbálnom.

 

 

 

Külcsín:

Az agyagos maszk egy átlátszó, 50 ml-es űrtartalmú, klasszikus üvegtégelyben kapott helyet, fehér tetővel. Ennek az előnye ugye érthető: szemmel látható mennyi van még az üvegben ebből a krémes állagú maszkból, ill. ezáltal a jól záródó tégely higiénikus megoldást kínál a maszk tárolására.

 

Belbecs: 

A tető lecsavarása után egy erőteljes, agyagos, amolyan gyógynövényes illat csapta meg az orromat. Talán kissé erőteljes, de csöppet sem tolakodó, vagy irritáló. A maszk állaga nagyon sűrű, krémes, mégis nagyon finom. 

 

 

 

 

Felvitele roppant egyszerű. A lényeg, hogy mindig megtisztított bőrre lehet felvinni, kikerülve a szemek és az ajkak környékét. Ezután jöhet egy 10 perces édes semmittevés, amíg hagyod hatni a maszkot. Tíz perc elteltével mosd le meleg vízzel vagy tisztítsd le nedves törölközővel. A még jobb hatásért vigyél fel hidratálót vagy valamilyen tápláló krémet a maszk eltávolítása után.

 

Alkalmazd heti 3-szor!

 

Mi van bene?

3-féle Pure Clay Tisztító Agyag
KAOLIN
Segít eltávolítani a szennyeződéseket és gátolja a zsírosodást
MONTMORILLONIT
Segít a mitesszerek ellen
MAROCCAN CLAY
A bőr jobb textúrájáért és fényességéért felel

Forrás: @voilamode
http://voilamode.blog.hu/2017/03/27/teszt_l_oreal_paris_fekete_pure_clay_detox_mask

Olvass tovább