[primary picture]

L'oréal Paris Miss Babby Roll szempillaspirál- TESZT

A L’Oréal Paris mindig előrukkol valami újdonsággal, legfrissebb sminkterméke, a Mega Volume Miss Baby Roll szempillaspirál.

Káprázatos tekintet a nagy melegben is

A L’Oréal Paris mindig előrukkol valami szuper újdonsággal, legfrissebb sminkterméke, a Mega Volume Miss Baby Roll szempillaspirálja, ami épp a napokban érkezett hozzám. A nyári időszakban nálam háttérbe szorul az erős smink, az alapozó és a sötét rúzs, de egy remek spirálra mindig szükségem van, így nem volt kérdés, hogy azonnal kipróbálom ezt az új szépséget.    

 

 

Pörgesd fel a nyarat játékos és csábító sminkekkel, hogy minden körülötted forogjon majd!

 

Termékről:

A különleges, spirális kialakítású keféje gyönyörűen íveli és vastagítja a szempillákat. Az új Mega Volume Miss Baby Roll szempillaspirál elengedhetetlen kelléke a nyári sminknek.

 

 

 

 

Külcsín:

Jó a fogása, jó ránézni, igazi csajos kis darab. Megjelenésében továbbra is tartja a modern, fiatalos külsőt. Le sem tagadhatja, hogy a fiatalabb korosztályt célozták meg vele, így talán az sem véletlen, hogy a fesztivál szezon kellős közepén került a piacra.

 

 

 

Spirál:

Nagyon jó a spirál formájú keféje, épp olyan, mint egy sűrű hajkefe, amivel csodásan lehet alkotni, formázni. A sörték aprók, de így is elegendő festéket visznek fel, amivel aztán szép pillákat varázsolhatunk magunknak.

 

 

 

Szépen, precízen lehet vele dolgozni, két-három réteg felvitele esetén is csodásan szétválasztja a pillákat. Sietős reggeleken csupán egy rétegben viszem fel - ilyenkor természetes hatást tudok vele elérni -, míg fontosabb alkalmak előtt több rétegben is felkenem, aminek köszönhetően  nagyon látványos sminket kapok.

 

Sminklemosásnál én micellás vizet használok, ami rövid időn belül leszedi az egész sminket.

Hatás:

Csodás! Egyszerre ível, dúsít és hosszabbít. Már egy rétegben is látványos, de több rétegben már szinte drámai a hatása. A végeredmény nálam szinte olyan mintha műszempilláim lennének – persze szerencsémre eleve hosszú pillákkal vagyok megáldva. Szerintem remek termék, érdemes rá beruházni.

A nagy melegben is volt szerencsém tesztelni, és bizony az izzasztó városi nap alatt is jól bírta a gyűrődést: tartósan stabil maradt, nem olvadt, nem pergett le és még foltot sem hagyott a szemem alatt.

Összességében:

Nekem bejött, nagyon elégedett vagyok vele! Remekül lehet használni, könnyed a felvitele és szépen kifésüli a kusza pillákat is, nem csomósít, nem csinál pókhálós tekintetet, látványosan dúsít, ível. Nálam csillagos ötös, csak ajánlani tudom, én biztosan újra megveszem majd.

 

 További információ:
L’Oréal Paris Makeup

Forrás: @Voilamode
http://voilamode.blog.hu/2017/07/05/teszt_l_oreal_paris_miss_babby_roll_szempillaspiral

Olvass tovább