[primary picture]

MEN'S WORLD KVÍZ

Mens World Kvíz
Ha bármilyen autót választhatnál, milyen lenne a te álom autód?
Milyen sportot űzöl?
Milyen ruhadarabot viselsz a legszívesebben?
Ha hajviselet, akkor neked melyik tetszik?
Mi az, amit a legszívesebben csinálsz szabadidődben?
Válassz az alábbiak közül álomrandit!
Milyen az ideális hétvégi program?
Van arcszőrzet? Milyen?
Tartasz háziállatokat?
Milyen a kedvenc lábbelid?

A Teszt kiértékelése

Az Üzletember

Elegancia, sárm, stílus és magabiztosság. Hívószavak, amelyek nem csak a modorodban, hanem a fellépésedben is elengedhetetlenek. Te úgy tudsz stílusosnak hatni, hogy közben nem hisszük rólad, hogy órákat dolgoztál a kinézeteden a tükör előtt.

Természetesen vannak jól bevált férfi szépségápolási termékeid, az évek óta használt fanyar parfüm, arckrém és borotválkozáshoz szükséges ápoló termékek.

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

A trendkövető

Spontán vagy és bárhol jól érzed magad, sőt gyönyörködtet a változatosság. Szereted az új helyzeteket, könnyen barátkozol és imádod a divatot. Persze a frizurádra és az arcszőrzetedre is nagy figyelmet fordítasz és nem engeded, hogy kósza szálak rakoncátlankodjanak a fejed körül.

A férfi szépségápolási újdonságokat is szívesen kipróbálod, új termékeink téged is érdekelhetnek, legyen szó hajápolási termékekről vagy különleges illatú és hatású tusfürdőkről, amik aktív mélytisztító hatásukkal segítenek a makulátlan bőr megtartásában.

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

A Bohém

Fontos számodra az elementáris erő kifejeződése, a természetesnek ható megjelenés. Nem bánod, ha kiszívja a hajad és megsüti a bőröd a nap, annál erősebbnek érzed magad, minél természetesebb a megjelenésed.

Érthető, ha a praktikus és egyszerű férfi szépségápolási termékeket részesíted előnyben, nem szívesen válogatsz a polcok előtt órákon át. Az alap kozmetikumokon és tisztálkodó szereken túl, az egyszerű, natúr bőrtisztító szereket és a 3 in 1 termékeket ajánljuk, így egyetlen tubusból megoldhatod a test-, arc- és hajtisztítást.

Javasolt termékek

A Teszt kiértékelése

A Sportember

Fontos szerepet játszik nálad a kényelem, ahogy a ruhák, úgy a kozmetikumok esetén is magabiztosan nyúlsz a számodra ideális termékek után. Hajad ápolt, de nem zavar, ha kicsit megnő, ebből a fazonból is stílusos végeredményt tudsz kihozni, a praktikussági szempontokat is figyelembe véve.

Az öltözködési stílusod mellett, a habitusod is intenzív, szereted az olyan férfi kozmetikumokat, amik illeszkednek ehhez az életmódhoz. Mindig kéznél van egy eldobható borotva nálad és imádod az intenzív illatú tusfürdőket, dezodorokat.

Javasolt termékek

Olvass tovább