[primary picture]

MICSODA ÉJSZAKA VOLT! – DM BEAUTY WORKSHOP

Neonfények, sejtelmes helyszínek, izgalmas programok és világmárkák – egy rendkívül izgalmas és hangulatos, éjszakába nyúló rendezvény vendége lehetett a Rúzs és Más.

Hogy Ti sem maradjatok le róla, íme a sok-sok képpel tarkított beszámolóm!Nem az első ilyen jellegű dm Sztorik rendezvény volt a dm Beauty Workshop Night Edition, de nekem az első. A helyszín ezúttal a Brody Studios zegzugos épülete volt, amit csodásan feldekoráltak a szervezők.
Érkezéskor karszalagot és egy hatalmas vászontáskát kaptunk azzal az megjegyzéssel, hogy ebbe gyűjthetjük majd az ajándékokat. Gondoltam magamban, hogy ennyi ajándék legfeljebb csak a mesében van vagy a Mikulás puttonyában. A központi helyiségben, ami a valaha a ház belső udvara volt hangulatos állófogadással várták a folyamatosan érkező bloggerinákat, vloggereket és szépségszerkesztőket.


Bár pontos voltam, a különtermekben már zajlottak az izgalmas workshopok, rögtön a Primőr Kft. márkái közt találtam magam és elsők közt gravíroztattam a helyszínen ajándékba kapott, gyönyörűséges csomagolású, púderrózsaszín bőrbe öltöztetett Physicians Formula Nude Wear alapozóját. Ilyen lett:

És ilyen szépek voltak a márka installációi:

Ezután a csillogóbbnál-csillogóbb essence sminkekben gyönyörködtem, majd hozzájárultam az essence csókfalához egy szép, metálfényű rúzs lenyomattal.

A Rimmel állomásán kaptam egy szép szemsminket – itt a Halloween kollekciót ismerhettük meg.

A hivatalos köszöntőre a belső udvarban gyűltünk össze, ahol Kanyó Roland a dm marketing- és pr managere köszöntött bennünket és Takács Nóri vlogger ismertette a programot.Ezután következett a dm új márkájának a 183-nak a leleplezése, amelyről már be is számoltunk cikkünkben.

Az aktuális kollekció ikonikus nyuszi alakú termékeit egy nyúlfüles fotózás tette emlékezetessé. Ime Catwoman sokkal menőbb utódja, Bunnywomen:A cukorkás Durex standnál a Durex új applikációját népszerűsítették, amelyről beszédes emojik tölthetők le – na meg persze a biztonságos szexet.Ezután az emeleti attrakciókat jártam végig. Az új vegán test- és hajápolási márkánál a Love, Beauty and Planet-nél kalligráfus írt a táskáinkra. A márkáról ITT olvashattok!

A Biobaza új, rózsás tudfürdőjére rímelő programja ehető virágok (többek közt rózsaszirmok) kandírozása volt.Nézzétek mennyi szépséggel vártak bennünket:

A L’Oreal Paris egy izgalmas új szempillaspirállal, az Unlimited Mascará-val és Chocolate ajakrúzsaival, a Maybelline új Matte Ink rúzsokkal, a Garnier Hair Food maszkokkal készült – valamint táskadekorálással, smoothiek-kal és csokiszökőkúttal.

Az alagsorban is sok meglepetés várt, rögtön a lépcsőfordulónál világoskékbe borult minden és a Neutrogena Hydro Boost termékcsalád mutatkozott be. Itt is volt egy csodás fotófal.

A legbelső teremben pedig egy valódi indiai jógival jógázhattunk együtt, az autentikus indiai Yogi teák termében.Az est végére a hatalmas zsák megtelt, mi pedig színekkel, illatokkal, ízekkel és élményekkel és új információkkal telítődtünk! Amelyik termékújdonságról eddig még nem számoltunk be, ezután fogunk majd!

Ezúton is köszönjük, hogy részt vehettünk az idei év egyik legkiemelkedőbb szépségipari rendezvényén!
Rúzs és Más

Olvass tovább