[primary picture]

MIT TUD EGY DROGÉRIÁS ARCMASZK CSALÁD? LETESZTELTEM A DM FANCY CSIPKÉS ÚJDONSÁGAIT

A múltkor beugrottam pelenkát venni a DM-be, és a vége az lett, hogy beszereztem még mellé egy nagyon fancy csipkés arcmaszk szettet is, többek között... :-D

Először is a csomagolás az csillagos ötös, tipikusan az a "nemhagyhatomott" kategória. Szép, nude rózsaszín csomagolás, csipkés mintával... tökéletes. Ráadásul maga a maszk is fehér csipkés, szóval nagyon menő. De vajon használ is, vagy csak a csomagolásért fizettem? 

Balea csipkemintás bőrfeszesitő hidrogél arcmaszk zöld tea kivonattal és hialuronsavval

A maszk két részből áll, egyiket a orrtól felfelé, a másikat pedig attól lefelé kell felhelyezni, így minden fejformára könnyen alkalmazható. Tényleg nagyon szép kis csipkés mintája van, és maga az anyag az ilyen zselészerű, így könnyen rácuppan az arcunkra. Ahogy kezd hatni, és beivódni, úgy szívódik fel ez a zselés anyag is, míg végül egy nedves csipkeanyag marad.
Én nagyjából 45 percig hagytam az arcomon, ez idő alatt egész jól beivódott, nekem a 20-25 perc kevés volt. Nagyon kellemes érzetet hagyott az arcbőrömön, mintha kicsit feltöltötték volna, olyan jól táplált és jól hidratált lett tőle, kevésbé tűnt olyan gyűrődöttnek és megviseltek a fejem, mint amilyen mostanában lenni szokott, szóval ez nekem nagyon tetszett, természetesen senki ne számítson botox kezelésre, de olyan kis luxi érzetet ad, szóval akinek van kedve, az tegyen vele egy próbát :-)

A termék ára 699 Ft
Balea csipkemintás szemkörnyék- feszesítő hidrogél tapasz koffeinnel és hialuronsavval

Ennek is ugyanolyan zselés állaga van, és fehér csipke mintás, egy külön kis tégelyben volt elhelyezve a tasakon belül. Nekem ez volt az egyik legkellemesebb őszintén szólva, egy reggel nem sokkal ébredés után használtam, és irtó jól esett, olyan kellemesen hűsítette a szemkörnyékem, és utána sokkal üdébb volt az egész tekintetem. Kár, hogy csak egy pár volt benne, és hogy elvileg csak egyszer lehet felhasználni, mert ilyet legszívesebben minden reggel a nyomnék és szemem alá :-D És tényleg nagyon jó az anyaga, mert nagyon szépen rásimul a bőrre, és nem esik le akkor sem, ha mászkálok.

A termék ára: 599 Ft
Balea csipkemintás ajakápló hidrogél tapasz rózsakivonattal és hialuronsavval

Ez a tasak egy hatalmas száj alakú csipkés zselés tapaszt tartalmazott, konkrétan még vagy háromszor elfért volna alatta az ajkam :-D Nagyon szép, és finom rózsa illata van, de ezen kívül nagyjából semmit nem ér, mert hogy a szám nem lett tőle hidratáltabb, sőt, mintha még szárazabb is lett volna.... ezt sajnálom, mert többet váram azért tőle. Szóval ezt nem ajánlom, szerintem pénzkidobás.

A termék ára: 599 Ft
Tehát összességében a termékek designja nagyon tetszik, valószínűleg nem vettem volna meg, ha nincsen ilyen szép csomagolása, és hát azért a Balea maszkokhoz képest majdnem dupla annyira kerül, szóval ehhez képest nem is olyan olcsó. Az arcmaszk és a szemkörnyékápoló nagyon bejött, szinte biztos, hogy újravásárolom, főleg, ha limitált kiadás.

Az ajakápló tapasz csalódás volt, azzal biztosan nem próbálkozok többet. Egyébként a szem és száj tapaszt gondosan visszatettem a kis műanyag tégelyébe, aztán vissza a tasakba, és beneveztem még egy körre, (elvileg csak egyszer lehetne) és a szemkörnyékápoló másodjára is nagyon kellemes volt, az ajaktapasz pedig most se ért semmit... :-D Oh igen, és létezik az egész szett fekete változatban is, sötét csomaglásban, gondolom a csipke is fekete benne, akinek esetleg a hercegnős, menyasszonyos stílus nem jönne be, választhat gótikusat is :-D


Illegal Beauty

Olvass tovább