[primary picture]

Nature Box - Az egyszerűségben rejlő szépség

Mindig is törekedtem arra a mindennapjaim különböző területein, hogy a lehető legtermészetesebb megoldásokat válasszam és ez nincs másképp akkor sem, amikor szépségápolásról van szó.

Sokszor fordult elő, hogy bementem egy boltba és amíg próbáltam megtalálni a számomra legmegfelelőbb terméket, a sok címke-olvasgatás közben elvesztem valahol és végül valami olyannal mentem haza, ami nagyjából megfelelt az elvárásaimnak, de már őszintén fáradt voltam tovább keresgetni a sorokban. 
Erre a kérdésemre adott választ a Henkel új termékcsaládja a Nature Box. A nevében is benne van, hogy próbáltak a természetességre és ezzel az egyszerűségre is törekedni, mindezt egy olyan termékcsaláddal, ami nagyon különleges és izgalmas illatokat tartalmaz.
 Megfogott az egyszerűsége az egésznek, volt benne valami. A hidegen sajtolt olajok képezték már évszázadokkal ezelőtt is a szépségápolás alapját és ez a mai napig nem is változott. Örülök, hogy van egy olyan termékcsalád, amikkel a mindennapi rutinjaink részévé válhatnak ezek a jótékony hatású olajok, mint az avokádó vagy barackmagolaj.Ezek mellett az üzenete a Nature Box termékeknek, hogy ebben az egyszerűségben és letisztultságban rejlik a valódi szépség, az az, ami nagyon megfogott. A szépség számomra inkább egy belső érzés, hangulat és elfogadása annak, hogy a világ és mi magunk sem vagyunk tökéletesek, abban a hagyományos értelemben és pont ez tesz minden pillanatot olyan különlegessé. Fontos, hogy pozitívan álljunk magunkhoz és minden máshoz is az életben. Ha az apró problémáinkat elengedjük és a jóra koncentrálunk sokkal könnyebben találjuk meg majd a szépséget a mindennapjainkban.Ezért is örülök, hogy egy ilyen márkával dolgozhatok együtt, mint a Nature Box, akiknek nem csak a termékeik minőségiek, de azoknak az üzenete is nagyon fontos és olyan, amit én is szívesen képviselek, a hétköznapokban és az online-világban is nap, mint nap.Lőrincz Emma

@emmalorincz
Javasolt termékek
Olvass tovább