[primary picture]

NIVEA MICELLAIR EXPERT SMINKLEMOSÓ

Régóta lelkesen használom a Nivea micellás vizeit, így nem volt kérdés, hogy ki fogom próbálni az új termékcsalád legalább egyik tagját.Nagyon szeretem a fekete csomagolású kozmetikumokat, számomra nagyon komolynak, elegánsnak hatnak, illetve régóta lelkesen használom a Nivea micellás vizeit, így nem volt kérdés, hogy ki fogom próbálni az új termékcsalád legalább egyik tagját. A választásom az Expert micellás vízre esett, ma pedig nektek is elmondom, mit tapasztaltam a használata során.

Még a Glamour-napok alatt akadt meg a szemem ezen a Nivea újdonságon, ami a dm egyik polcán csücsült. A flakon rendkívül nagy, 400 ml-es, vagyis majdnem fél liter sminklemosót kapunk  kb.1.500 Ft-ért, de pl. a kuponokkal féláron is kecsaphatunk rá, így végképp nagyon kedvező a vásárlás.A fekete-pink csomagolás egy színtelen folyadékot rejt, a micellás technológiát megfejelték fekete tea kivonattal, emiatt is kapta a sötét borítást a flakont.
A termék nagyon hasonlít a "hagyományos" Nivea micellás vizekre, bár talán egy fokkal még jobban tetszik. Az alapkoncepció mindenesetre ugyanaz: kíméletes, nem csípi a szemet, gyorsan és könnyen lehet vele dolgozni, valamint nagyon kevés kell belőle, így tényleg rendkívül gazdaságos. Én egy vattakorongot használok az arcomra, egyet pedig a szemeimre, ez bőven elég a smink eltávolításához, úgyis arclemosó következik utána.
Természetesen utána sem marad húzódó, vagy ragacsos bőr, emiatt is imádom a micellás vizeket, de itt van egy plusz selymes, lágyan simogató érzet a használat alatt, nehéz megfogalmazni, de mintha a tisztítás mellett ápolni is szeretné az arcunkat ez a sminklemosó.Itthoni használatra ez egy tökéletes választás, hosszú hónapokra kiszolgál bennünket, bár értékelem ezt a hatalmas kiszerelést, remélem, lesz majd belőle utazó méret is, mert szívesen magammal vinném nyaralásokra.

Kinga
Trükkösenszépenő blog 

 

Olvass tovább