[primary picture]

Nivea Urban Detox agyagos arclemosó

A mai bejegyzésben egy a napjaink agyagos trendjeit követő terméket hoztam el nektek, mégpedig a Nivea Urban Detox agyagos arclemosójának a személyében.

Őszinte leszek annyira nem szeretem a Nivea termékeket - kivéve a micellás vizük és a naptejük, azokat szeretem-, a többi  arckrém és arctisztító eddig nem nagyon vált be, így szkeptikus voltam a termék kapcsán, hogy működőképes lesz-e vagy az első néhány használat utána csak az újdonság varázsa hat a bőrömre. Erre a szkeptikus hozzáállásra rátett az is, hogy a Urban Detox termékcsalád 1 perces terméke nagyon nem vált be, de erről már írtam nektek korábbi cikkembenis.

 

 

Mit kell tudni a termékről?

A termék leginkább a városi életmódban tapasztalt negatív környezeti hatások ellen veszi fel a harcot. A káros anyagok csökkentik a bőr vitamin tartalmát, antioxidáns szintjét, így a bőrünk gyorsabban öregszik és élettelenné, fakóvá válik.
 
Nivea Urban Skin Detox agyagos arclemosó hosszantartó tisztító hatást biztosít, amely segíti visszaállítani a városi bőr természetes egyensúlyát.
 
Méregtelenítő formulája olyan összetevőket tartalmaz, mint a zöld tea kivonat, fekete rizs és a természetes agyag. Ezen összetevőknek köszönhetően antioxidánsokban gazdag, semlegesíti a szabad gyököket, frissíti, nyugtatja a bőrt, antibakteriális hatású, vitaminokban gazdag, mélytisztító hatású és felszívja a nap végén arcunkon felgyülemlő felesleges olajokat és koszt.
 
3 az 1-ben termékről van szó:
 
 
  1. Lemosó: alaposan tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket.
  2. Arcradír: tisztítja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket.
  3. Maszk: erősíti a mattító hatást és sugárzóvá teszi a bőrt.
Ahhoz, hogy lemosóként és arcradírként lehessen használni érdemes nedves arcbőrre felvinni, belemasszírozni a bőrbe, majd néhány perc után leöblíteni. Maszkként pedig, hogy kifejtse megfelelő hatását 3-5 percre van csupán szükség és kész is a ragyogó bőr. 

Mik a tapasztalataim?

Mint ahogy írtam is nektek korábban is próbáltam már a terméket, mielőtt indult volna a trnd pályázat. Első használatkor nagyon kellemes frissítő hatást tapasztaltunk nővéremmel, valamint puha, kellemes tapintású bőrképet kaptunk. Ekkor nagyon lelkes lettem, hogyha elsőre ilyen jó a termék lehet a későbbiekben is az lehet. Ezt követően nekem kicsit feledésbe merült, majd amikor megláttam, hogy a trnd-n lehet tesztelésére pályázni gondolkodás nélkül töltöttem ki a jelentkezést.
 
Most, hogy már 2 hete tesztelem a terméket nagyon megszerettem, pedig nem gondoltam volna, hogy hosszabb távon is hatásos lesz. A kezdeti frissítő és pihe-puha hatás sokszori használat után is fentáll. Nem nehezíti el a bőröm, nem zsírosítja, nem szárítja és nem okoz rajta pattanásokat sem. A bőröm felszabadult, rugalmas és élettelien ragyogó. A tisztítás mellett a hidratálásról továbbra is a Vichy arckrémével gondoskodok, amelyről a Vichy Normaderm Phytosolution cikkemben olvashattok.
 

Mely tulajdonságai tetszenek a legjobban?

Kedvemre választhatok 1 termék 3 funkciója közül. Hogyha van kedvem maszkként teszem fel, hogyha nem fér bele a napomban este csak lemosóként és radírként használom néhány perc alatt.
 
Tetszik, hogy alapvetően a városi életmódot élő embereket célozza meg. A kisvárosból évekkel ezelőtt a debreceni nagyvárosi forgatagba kerültem és nem is gondoltam erre, hogy egy nagyobb városi bőrápolási rutint kellene kialakítanom.
 
A természetes összetevői (kivéve a hozzáadott illatanyag) előnyösen hatnak a bőrre és tényleg megteszik az ígért hatást, a cikk elején említett szkeptikus hozzáállásomat cáfolva.
Javasolt termékek
Olvass tovább