[primary picture]

NORIEXMAS Funboxing – Balea Winter Protect és White Gloss

NORIEXMAS Funboxing – Balea Winter Protect és White Gloss: Karácsonyi nyereményjáték

Télen fokozottan oda kell figyelnünk a bőrünk és a hajunk ápolására, hiszen a hideg idő és a száraz levegő rendkívül megviseli azokat. A Balea Winter Protect a dm limitált kiadású karácsonyi összeállítása, amely csupa olyan terméket tartalmaz, amely nélkülözhetetlen a hideg hónapokban.

Takács Nóri videójából közelebbről is megismerheted ezeket a tápláló termékeket. A karácsonyt idéző csomagolás többek között olyan különlegességeket is tartalmaz, mint a csillámos tusfürdő, vagy a fehér málna illatú testápoló. Ha még nem tudod, hogy mit ajándékozz szeretteidnek a közelgő ünnepek alkalmából, akkor szerezd be ezt a limitált kiadású csomagot, amely minden nő arcára mosolyt csal!

Ne felejtsd el, hogyha 2999 Ft értékben vásárolsz a dm-ben karácsonyi csomagot, akkor 1 Ft-ért hazaviheted a Csányi Alapítvány tehetséges fiataljaival közösen készült karácsonyi CD-t, amely segítségével könnyen ünnepi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba.A BALEA WINTER PROTECT egy limitált kiadású karácsonyi összeállítás, ami megvéd minket a téli időjárás megpróbáltatásaitól. Van benne sampon és balzsam, valamint még White Gloss tusfürdő és testápoló is! Illetve képzeljétek el, hogy a Csányi Alapítvány tehetséges fiataljaival közösen készült egy karácsonyi jazz CD, ami a karácsonyi csomagok megvásárlásakor 1 Ft-ért lehet a tiétek.

Ám ez még nem minden: most egy szuper nyereményjáték keretein belül a csomagot meg is nyerhetitek! 
Nóri HÁROM NYERTEST fog sorsolni, aki az egész csomagot megnyerheti majd. Ha szeretnél Te lenni a szerencsés, látogass el Facebook oldalára, és olvasd el a játék feltételeit! 

 

Olvass tovább