[primary picture]

Nyári hajformázó kvíz

Hol nyaralnál a legszívesebben idén?
Milyen számodra egy tökéletes nyári délután?
Mivel frissíted fel magad egy meleg napon?
Így néz ki a tökéletes vacsora számodra:
Mi a kedvenc nyári outfit-ed, ruhadarabod?
Mi az a három tulajdonság, ami a leginkább jellemez?
Melyik szépségápolási termék az, amit mindig a táskádban tartasz?
Általában hogyan szereted hordani a hajad/frizurád?
Melyik a kedvenc zenei stílusod?
Melyik híresség stílusát, megjelenését irigyled legjobban?

A Teszt kiértékelése

Romantikus

Mint ahogyan a legtöbb dolognak körülötted, úgy a hajkoronádnak is mindig mesébe illőnek kell lennie! Egy lazán összefogott, romantikus konty, 1-2 lokni könnyedén hátra fogva, minden napra tökéletes választás lehet. Ha pedig valami még különlegesebbre vágysz, bátran tűzz a hajadba virágokat, 1-2 visszafogott csatot – a végeredmény elbűvölő lesz!

Mivel a kifinomultság, könnyedtség kifejezetten jellemez, a hajad formázását, romantikus jellegét kell hangsúlyoznod. Ezt gyümölcsös illatú samponokkal, balzsamokkal, illetve olyan hajfixálókkal tudod megtenni, amik nem képeznek súlyos, ragacsos réteget a hajon. A lényeg a természetes formázás, könnyed tartás, ebben pedig 1-2 fújásnyi hajlakk, hajpermet is nagy segítség lehet!

Tekintsd meg a kapcsolódó hajformázó termékeket!

A Teszt kiértékelése

Laza, sportos

Az aktív, energikus életmódod mellett a hajad viselésénél a praktikusság az elsődleges szempont. Imádod a sportos mindennapokat, a barátokkal töltött órákat – az élmények gyűjtése mellett másodlagos, hogy tartja-e még a formáját a reggeli frizurád. Ezért egy szorosabb lófarok néhány hajtűvel rögzítve, egy menő short bob frizura lehet a hozzád illő!

Az aktív sportolás, egész napos rohangálás mellett figyelned kell arra, hogy a hajad ennek ellenére mindig tökéletesen ápolt legyen. Zsírosodás elleni samponokkal, napközben használatos haj permettel könnyedén tehetsz ezért! Ha pedig a tartós forma a lényeg, akkor ne félj csatokkal, hajzselével plusz fixálást adni a frizurádnak – így biztos nem fog zavarni nap közben.

Tekintsd meg a kapcsolódó hajformázó termékeket!

A Teszt kiértékelése

Természetes szépség

Az az ember vagy, aki a természetesség mellett tette le a voksát – ez érvényesül a megjelenésedben, ez határozza meg a stílusod is. Nem akarsz felesleges vagy túlságosan illatos szépségápolási szereket használni – a lényeg számodra a természetes szépséged hangsúlyozása. Mivel az eredeti hajszínedből, hajformádból igyekszel a lehető legtöbbet kihozni, bátran növeszd a hajad, hiszen egy természetes, egészséges hajkorona mindenki számára irigylésre méltó!

Szerencsére egyre bővül a natúr, vegán hajápolási termékek listája, így ezekből érdemes válogatnod. Kifejezetten hasznos lehet a természetes összetevőjű olajok, hajkúrák használata – ezek révén frizurád megőrzi egészséges, eredeti állapotát. Hetente, kéthetente hatásos lehet egy pár órás hajpakolás is, ami egészen a hajtövekig fejti ki hatását.

Tekintsd meg a kapcsolódó hajformázó termékeket!

A Teszt kiértékelése

Örök lázadó

Az életben azokat a pillanatokat keresed, amik a lehető legtöbb kalandot ígérik számodra, és nem hagyod, hogy ettől bármilyen szabály, vagy mások véleménye eltántorítson. Ha egyik nap olyan kedvvel ébredsz, hogy beszíneznéd a hajad lilára, vagy feldobnád egy kis pasztelles melírral, ne tétovázz, tedd meg bátran! Egy rövidebb, bevállalósabb frizura vágatásához pedig a legnagyobb nyári fesztiválok tökéletes indokot szolgáltatnak.

A hajszínezők, hajfestékek közül az élénkebb, merészebb színek a hozzád illők. Ha csak időszakos, néhány napig, hétig tartó hatást szeretnél, akkor keresd a hajszínező spray-ket, krémeket – ezek a nyári fesztiválok, és bulik alap kiegészítői lesznek! A formázás tekintetében ne félj az erősebb hajlakkoktól és zseléktől, ezek révén egy hajnalig tartó buli végén is bombabiztosan fog tartani az extrémebb frizurád.

Tekintsd meg a kapcsolódó hajformázó termékeket!

A Teszt kiértékelése

Hippi királynő

A pozitív életszemléleted alapja, hogy nem bonyolítod túl a világot, egyszerűen lépsz túl a nehézségeken. Célod az, hogy minden helyzetben vidám, pozitív légy, amihez akár egy színes ruha, vagy a kedvenc előadód koncertje is hozzájárulhat. A frizurád tekintetében is a bohókásabb, különlegesebb stílus a hozzád illő. Kis gyakorlással a parketta fonások igazi szakértőjévé válhatsz, de a hajékszerek, hajszínezők is tökéletesen kifejezik egyediségedet.

Egy-egy szorosan fogott fonás akár napokig is megtartja formáját – hogyha megfelelő termékekkel fixálod ezt. A kibontott fonatok pedig természetes, „beach waves” hatást keltenek majd, amit 1-2 csattal, ékszerrel, vagy fesztiválok alkalmával egy virágkoszorúval tehetsz még egyedibbé. Nyáron 1-2 színesebb csík, kisebb fonat is elég a hajadba ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, és igazi hippi királynőként éld meg a nyarat!

Tekintsd meg a kapcsolódó hajformázó termékeket!

Olvass tovább