[primary picture]

Parfüm kvíz

Találd meg, melyik parfüm illik hozzád a leginkább!
Hol élnél legszívesebben?
Melyik illatot kedveled a leginkább?
Milyen tulajdonság jellemző rád leginkább?
Milyen ruhát viselnél egy esti rendezvényen?
Mivel töltöd a szabadidődet legszívesebben?
Milyen típusú zenét kedvelsz?
Hova utaznál legszívesebben?
Mi jellemző rád leginkább?

A Teszt kiértékelése

Virágos illatú parfümök

Kis túlzással a lábaid előtt hever az egész világ! Magabiztos vagy és hatalmas kisugárzással rendelkezel, aminek az emberek képtelenek ellenállni. Mindig eléred azt, amit kitűzöl magad elé, mert tisztában vagy az adottságaiddal és azt is tudod, hogyan használd őket.

Tudj meg mindent a virágos parfümökről

A virágos jegyek alkotják a legnagyobb illatcsaládot. Magába foglalja a természetes, elegáns és az időtálló illatokat. A virágos parfümök állhatnak akár egy teljesen speciális kompozícióból, de keverhetik érzéki, könnyed, csábító aromákkal, esetleg különböző virágesszenciákkal is. A legismertebb virágillatokat legtöbbször olyan más illatokkal vegyítik, mint a fás, bőr, dohány esszencia, ami testességet ad az egyébként filigrán illatalapnak.

Parfümök megtekintése

A Teszt kiértékelése

Keleties illatú parfümök

Kifejezetten érdeklődő személyiség vagy, aki nyitott mindenre. Nem szereted az állandó, megszokott dolgokat, mindig valami új kalandot keresel. Tulajdonképpen ezek tartanak téged életben. Imádod a vaníliát, ami kedvenc parfümjeid egyik meghatározó alapanyaga. Téged a vanília inspirál, sőt, afrodiziákumként hat rád.

Tudj meg mindent a keleties parfümökről

Ez az igen kedvelt illatkategória hozta létre a keleties illatok asszociációját. Magába foglalja az édes, balzsamos, arab és a fűszeres indiai illatok keverékét. A keleties jegyek leginkább meleg, fűszeres, és édeskés illatokból állnak. Az orientális illatok legtöbbször vaníliát tartalmaznak, emellett szívesen kombinálják a fát a gyantával, melyek fűszeres, virágos illat kísér. Az orientális parfümöknek időre van szükségük, míg kibontakozik valódi illatuk, azonban ezt követően egy tartós, domináns hatásra számíthatunk.

Parfümök megtekintése

A Teszt kiértékelése

Friss illatú parfümök

Te igazán kiegyensúlyozott, energikus, tiszta, éles meglátású vagy és nagyon fiatalos felfogással rendelkezel. Kifejezetten üdítően hatsz az emberekre, éppen ezért kedvelnek téged és szeretnek a társaságodban lenni. Fontos számodra, hogy körülötted minden rendben legyen, hiszen akkor vagy igazán elemedben. Képes vagy az optimizmusodat és a jókedvedet másokra is ráragasztani, így ne csodálkozz, ha az emberek egyszerűen imádnak a társaságodban lenni.

Tudj meg mindent a friss parfümökről

A friss parfümök könnyedek és sportosak. Elsősorban gyümölcsöt, illetve temperamentumos citrusféléket tartalmaznak, mint a mandarin, narancs, vagy citrom. A nyári hónapokban ez a legkedveltebb illatkategória, nem csoda, hiszen frissessége miatt kiváló választás a nagy melegben. Csodálatosan sokoldalú és nem határolja be a nemeket, férfiaknak és nőknek egyaránt remek választás.

Parfümök megtekintése

A Teszt kiértékelése

Gyümölcsös illatú parfümök

Az teszt eredménye alapján te a friss, légiesen könnyű, gyümölcsös parfümök kedvelői közé tartozol. Nagyon elegáns, stílusos jellem vagy. Értékeled az egyszerűséget és a minimalista felfogást, nem reagálod túl a dolgokat. Jellemzően inkább visszahúzódó vagy, mintsem a társaság szószólója, és sokkal jobban kedveled a kiszámíthatóságot, mint a rögtönzést. Szereted távol tartani magad a káosztól és a zűrzavartól.

Tudj meg mindent a gyümölcsös parfümökről

A gyümölcsös parfümök különböző gyümölcsös illatok variációjából állnak. Így ezeket természetesen édeskés, bizsergő, élénk, érzéki, meleg jegyek jellemzik. Ez egy nagyon modern, friss, könnyed illatkategória. Ezeknél a parfümöknél a gyümölcsök mellett fellelhető a karamell, a csokoládé és a krémes vanília esszenciái is.

Parfümök megtekintése

Olvass tovább