[primary picture]

Pinteres-teszt: ünnepi körmök

A karácsonyi manikűrös bejegyzésemnél írtam, hogy az egyik ötletet mindenképpen ki akarom próbálni, és tegnap hozzá is láttam ahhoz, hogy az alábbi design-t kissé átalakítva ugyan, de kipróbáljam...


Mivel ezüst lakkom nincs, ezért úgy döntöttem, hogy piros körmök helyett zöldes-kék csillámos lakkot választok, amivel majd felviszem a fehér alapra a fenyőfát. Igen, csak a fenyőt, mert tudtam, hogy a gömb lehetetlen kihívás a számomra. Így is annyit bajlódtam vele, hogy már a felénél legszívesebben elhajítottam volna a körmeimet, ha tehetem. (A türelem nem az erősségem, főleg körömfestés terén…) Na, de jó pár újrakezdés után csak sikerült az alap, így jöhetett maga a design, amit az alábbi sminkecset segítségével vittem fel a gyűrűsujjaimra:


Megint hangsúlyozom, hogy ennél (is) szükséges a türelem, és az, hogy az embernek ne remegjenek a kezei. Utóbbi nálam abszolút kiesik, főleg a bal kezem esetében, amivel borzasztóan ügyetlen vagyok, főleg ha írásról, festésről, díszítésről van szó. Na, de azért csak megoldottam a dolgot, bár a jobb gyűrűsujjamon vállalhatatlan lett a fenyőfa… ezért inkább meg sem mutatom. Jöjjön a bal kezem, mely egész jóra sikeredett. Én az alapötletet még feldobtam annyival, hogy fehér pontocskákat helyeztem a türkíz körmeimre.


 

Végül is nagyjából elégedett vagyok a végeredménnyel, annak ellenére is, hogy a bal kezemmel alkotott fenyő enyhén szólva torz lett. Magamhoz képest így is elég jónak mondható. Az ötlet pedig egész jól kivitelezhető, főleg, ha türelmesebbek vagytok, mint én, és biztosabb a kezetek. :)

Első kép: Pinterest.com

Ivy Island © All Rights Reserved

 

Olvass tovább