[primary picture]

S-he újdonságok őszre

Ti gyakran átfutjátok a S-he kínálatát?

S-he újdonságok őszre

Ti gyakran átfutjátok a S-he kínálatát? Én bevallom, nem, ezer éve vettem tőlük utoljára kozmetikumot. Részben ezért pont a S-he termékekre voltam a legkíváncsibb a DM bloggertalálkozóján kapott újdonságok közül... részben pedig azért, mert látszólag hatalmas változáson mentek át.


S-he újdonságok

 
S-he újdonságok
 

A rúzsok annyira átalakultak, hogy többször is megforgattam mindkét króm tokot a kezemben, mert nem találtam a logót, és elképzelni sem tudtam, melyik márkához tartozhatnak, de a S-he végképp eszembe sem jutott.

Kifejezetten elegánsak, jól záródnak és nem is túl könnyűek, a csomagolás több, mint korrekt.

S-he Perfect Matt 305

 

Perfect Matt - 305

 

S-he Perfect Matt 305

 

S-he Perfect Matt 305

 

Enyhén édeskés, fehércsokoládéra emlékeztető illata van, az állaga meglehetősen száraznak tűnik, és olyan érzetet kelt, mintha a bőr melegétől sem válna lágyabbá, sőt. Az első rúzsozáskor olyasmi érzésem volt, mintha csak húznám, húznám végig a számon, de nem kerülne át rá semmi, annyira kemény. Közben azonban a tükörben láttam, hogy már igencsak élénkre színezte az ajkaimat.

 
S-he Perfect Matt 305
 
Bogyószín, de a lilásan-pinkesen vibráló, vidám fajtából. Őszies, ugyanakkor vidám, minél tovább nézem, annál jobban tetszik. :)
Ha a képeken nem is feltétlenül tűnik úgy, élőben valóban matt finise van.

 

S-he Perfect Matt 305

A fénytelensége ellenére kifejezetten kényelmes viselet, tegnap ez volt a sminkem fő eleme, és szárító hatásnak nyoma sem volt.

Az ajak egyenetlenségeit nem egyenlíti ki, de ilyesmit nem is szabad ettől az árkategóriától várni, viszont tartós, kimondottan tartós. Tehetek vele bármit, olyan elő nem fordulhat, hogy elmászkáljon, csak fakulni fog, nyomtalanul pedig kizárólag sminklemosóval távolítható el... szerintem érzitek, hogy nagyon jó vétel. :)

 
S-he Ultra Matt 65

 

Ultra Matt - 65

 

S-he Ultra Matt 65

 

S-he Ultra Matt 65

 

Szintén fehércsokis illata van, más tekintetben viszont teljesen eltér a Perfect Matt vonaltól: krémesebb, hőre lágyuló, barátságosabb a formulája. Kellően pigmentált, egyetlen vonással maximális színhatást ad, mégis olyan érzés hordani, mintha egy fényes rúzs lenne, pedig nem egészen az.

 

S-he Ultra Matt 65

 

Igazi, mély szilvaszín, rajtam kissé rózsaszínesebb tónusa lesz, mint várható lenne, de tény, ami tény, ez az árnyalat nem a kezdők színe lesz, hanem a kis izgalomra vágyó, haladó rúzsviselőké.

 

S-he Ultra Matt 65

 

Nem egyértelműen fényes, ugyanakkor tökéletesen mattnak sem mondható, leginkább a természetesen matt megnevezés illik a finisére. 

 

A tartósság ennek is erőssége, elkenődni soha nem fog, így bármikor magabiztosan viselem. Az evés-ivás kicsit megviseli, de mindig egyenletesen tompul a szín, tehát a lehető legdiszkrétebben kopik. 

 

Szintén két napon keresztül teszteltem, teljesen biztos, hogy szárító hatása nincs, de még azt is meg merem kockáztatni, hogy enyhén táplál.

 
S-he Gel-Like 'N Ultra Stay 430
 
Gel-Like 'N Ultra Stay - 430

 

S-he Gel-Like 'N Ultra Stay 430

 

Azt kell mondanom, a körömlakkok üvegcséje is esztétikus lett, csinos ez a szögletes üveg, az ecset pedig praktikus - pont az én kedvencem, lapított, legyezőszerűen kialakított.

 

S-he Gel-Like 'N Ultra Stay 430

 

S-he Gel-Like 'N Ultra Stay 430

 

A lakk állaga viszonylag folyós, érdemes lehúzni a fölösleges festéket az ecsetről, de ezen túl problémamentes. Két rétegben fed, könnyen és fényesre szárad, én két napig viseltem, addig makulátlan volt. 

 

Mostanában nagyon sokan kerestetek mustár lakkot: nos ez az, talán kicsit tompább változatban. Az én bőrszínemhez sajnos egyáltalán nem illik, és azt is nehezen tudom elképzelni, hogy kin mutatna igazán jól ez az árnyalat - pulcsiban, sálban előnyösebb ez a szín -, de ha te ezt keresed és tetszik, nem fogsz rosszul járni vele.

 

 

A rúzsokat bátran ajánlom, attól függően válassz közülük, hogy igazán matt finist vagy krémesebb textúrát szeretnél, és a lakk minősége sem kifogásolható - a színskálából biztosan találsz olyat, ami elnyeri a tetszésedet.

 

Próbáltál mostanában valamit a S-he márkától? :)

 

 

Olvass tovább